Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mufuzáci modelmi. Mravec, Labuda a Ružička tak, ako ste ich nevideli
Zdielať na
Šport

Mufuzáci modelmi. Mravec, Labuda a Ružička tak, ako ste ich nevideli

Marián Labuda, Tuli Vojtek, René Štúr, Mravec a ďalší Mufuzáci sa majú čím chváliť a nie sú to len športové výkony.

"Mufuza mala vlani 10 rokov, mali sme veľkú party a medzi nami sú aj takí, o ktorých ani mufuzáci nevedeli. Jedným je aj Miro Gasidlo, všetci si mysleli, že je športový fotograf," opisuje prezident Mufuzy Stanislav Gális.

Zväčniť športovcov z radov umelcov v dobových kostýmoch nebolo pre neho náročné, ale ani prechádzka ružovou záhradou. Prvé fotenie absolvoval v horúčkach.

Výborná atmosféra

"Všetci boli skvelí, veselí, uvoľnení, poznáme sa, tak som ich vedel dať do tej pózy," opisuje fotograf. No a herci si to samozrejme užívali. "Ja som nevedel, čo vznikne, keď Miro so Stanom nás zavolali na fotenie a je to oveľa ďalej, než som čakal," pochvaľuje si Ľudovít "Mravec" Jakubove.

"Sú výborné, úžasné, páči sa mi celý ten nápad, bola tam výborná atmosféra," priznáva herec Jakub Ružička. Rovnako výborná, ako pri odhalení fotografií na stenách jednej z bratislavských pivární, kde sa mufuzáci cítia ako doma.  A to doslova.

Mirovi sa od kamarátov ušlo aj uznania. "Koho by to nepotešilo, trvalo to trištvrte roka, som rád, že sa to dotiahlo do konca," dodáva fotograf.

Téme sa venuje redaktorka Soňa Vincze:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie