Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Gottová oslavuje päťdesiatku, dostala nepeknú nakladačku namiesto blahoprianí!
Zdielať na

Gottová oslavuje päťdesiatku, dostala nepeknú nakladačku namiesto blahoprianí!

Archívna reportáž

Dominika zakázala, aby sa vo filme o jej otcovi použili jej vyjadrenia a zábery

Pre najstaršiu dcéru Karla Gotta (†80), Dominiku Gottovú, ktorá sa práve stala čerstvou päťdesiatničkou, sa zmenil jej život v desiatich rokoch od základu. Vtedy sa konečne slávny spevák priznal k jej otcovstvu. Dovtedy žila veľmi skromne, jej mama si musela zarábať ako tanečnica po celej republike aj v zahraničí a s dcérkou sa vídali málo. Zverila ju do výchovy známym. Keď ju hviezdny otec uviedol do spoločnosti takmer neobmedzených možností, celkom ju to zmiatlo, a ako je zjavné, ovplyvnilo ju to na celý život.

​Hoci sa na Dominiku Gottovú pri príležitosti jej životného jubilea zosypali skôr výčitky, ba až urážky, ako blahoželania, možno si to až tak nezaslúžila. Ako sa hovorí, kto ste bez viny, hoďte kameňom. Bola práve na prahu puberty, keď sa mohla pochváliť, že je Gottova dcéra, ktorého priezvisko začala používať od pätnástich rokov. Pre nezrelé dievča, na ktoré si ako mama, tak ani otec nenašli dostatok času, to však nebola žiadna veľká výhra. Svet pozlátka v šoubiznise jej učaroval natoľko, že si neskôr vybrala aj manžela z tejto brandže, Fína Tima Tolkkiho (57), ktorý bol vtedy so skupinou Stratovarius na výslní. Do tohto sveta však, žiaľ, patria aj alkohol a drogy, čo bol aj jeho prípad a Dominika sa s ním v tom začala viezť tiež.

K tomu, aby sa vedela správať zodpovedne k peniazom, nebola taktiež vedená. Slávny otecko jej ich doprial, keď o ne požiadala, veď sám sa v nich priam topil. Kúpil jej aj byt, ktorý neskôr v núdzi predala vraj za babku. To už mal Zlatý slávik po boku Ivanu, ktorá si s Dominikou nevybudovala pekný vzťah. Povráva sa, že bola aj za veľmi čudnou dohodou s Dominikou a aj Luciou, druhou Gottovou dcérou, aby sa vzdali svojho podielu na miliardovom dedičstva po otcovi za v podstate smiešne peniaze. Dominika na tom bola v tom čase psychicky zle, musela brať aj lieky, a mala aj dlhy. Timovi sa vo Fínsku prestalo dariť s kapelou a upadal do depresií. To už Dominika zjavne nezvládala a zostala bezradná. Od otca sa už ale pomoci nedočkala, sám bojoval s vážnou chorobou.

No určite sa nedá celý život len vyhovárať, asi by sa mala Dominika skutočne zamyslieť, prečo jej mnohí poslali k päťdesiatke skôr upozornenia ako blahopriania: "Prajem jej, aby sa už konečne spamätala a chovala sa ako dospelá a svojprávna osoba!” či "Nech konečne niečo robí a nežije len zo svojho priezviska," ako aj "Všetko najlepšie, sama si svoj život zariadila. Mala noštek hore, že je dcerou pána Gotta. Keby zostala nohami na zemi, nemusela tak dopadnúť."  Až drzo vyzneli narážky typu: "Nech prestane chlastať, ľutovať sa a niečo so sebou robí," napísala istá žena, ale veľmi ľahko sa jej to píše, ako aj ďalším, čo ju v tomto smere napomínajú, keď neprešli život v jej topánkach. Rozumne vyznel odkaz od inej sledovateľky: "Hlavne veľa zdravíčka a nech už sa konečne dá do poriadku, preboha, Dominika, vezmi rozum do hrsti!" Len či si Dominika z týchto dobre mienených rád aj niečo vezme...

Dominika si v mladšom veku užívala život ako rocková hviezda aj vďaka peniazom svojho otca a manželovi hudobníkovi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Súvisiace články

Najčítanejšie