Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Plačková sa ukázala v bikinách! Ploché bruško, ale šokovala najmä novými prsiami!
Zdielať na

Plačková sa ukázala v bikinách! Ploché bruško, ale šokovala najmä novými prsiami!

Archívna reportáž

Kto Plačkovú nevidel 10 rokov, už by ju ani nespoznal

Uplynulo už deväť mesiacov od narodenia malého Diona, prvého dieťatka Zuzany Plačkovej a Reného Strausza. A ako sa influencerka zastrájala, tak sa aj stalo - je opäť v dokonalej forme. Ploché bruško ukázala na fotke v bikinách, no do očí bijúca je najmä jej zmena po zásahu plastického chirurga.

​Zuzana si pred rokmi nechala zväčšiť prsia do takej veľkosti, že jej museli vyrábať implantát na mieru. Ako plynul čas, postupne zisťovala, že to je aj poriadna oštara a už také veľké bomby už ani veľmi neletia, azda okrem pornobiznisu. Vlani sa rozhodla pre radikálny krok, ale musela čakať rok, kým sa mohla podrobiť zákroku na plastickej chirurgii na ich zmenšenie. A ako sa ukazuje, zmenšovanie je trendy a plastickí chirurgovia majú čo robiť.

Po vyše desiatich rokoch odkedy si dala zväčšiť prsia, ich má opäť vďaka vychýrenému plastickému chirurgovi výrazne menšie. "Som mega šťastná – já mám malé prsia! Je mi až do plaču. Ja som tak šťastná, to si ani nedokážete predstaviť," s nadšením konštatovala na Instagrame Zuzana a na dôkaz pridala aj fotografie a treba uznať, že jej to sekne a vyzerá s menšími prsiami nielen štíhlejšie, ale aj mladšie.

Takéto mala kedysi Zuzana predstavy o materstve:

"Na termín som čakala rok, bola som na konzultácii, už keď som bola tehotná. S pánom doktorom sme vybrali veľkosť 325 ml, na moju výšku také troječky, do ručičky, pevnučké a ja som nadmieru spokojná. Po tých rokoch, čo som mala také veľké bomby, už som túžila po malých prsiach," vysvetľovala. Je veľmi rada, že operácia dopadla dobre, rovnako ako aj rekonvalescencia. To, že raz si bude chcieť svoje neprirodzene veľké prsia s objemom 800 mililitrov zmenšiť, vedela vraj už dávno.

Instagram/QP

​"Silikóny budem mať možno tak desať rokov, potom už by som chcela dieťa a rodinu. V tom prípade by som si možno dala prsia zmenšiť na jednotky. Za tých desať rokov sa chcem vypracovať a niečo zo seba urobiť. Aby som potom tie prsia už nepotrebovala," verejne vyhlasovala Plačková už v roku 2012, čím dala pomerne jasne najavo, že kariéru si budovala práve na imidži sexbomby. Teraz jej biznis prevkitá natoľko, že už nie je jej výzor na prvom mieste, a tak sa pomaly môže opäť zmeniť na seba...

Najčítanejšie