Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šialená premena! Hviezdny herec nabral svaly, vstúpil do klietky MMA a zložil súpera!
Zdielať na

Šialená premena! Hviezdny herec nabral svaly, vstúpil do klietky MMA a zložil súpera!

Zdroj: youtube/screenshot

K talentu slávneho hollywoodskeho herca Jakea Gyllenhaala (42) sa dá vyjadriť iba obdiv. Pochádza zo známej filmárskej rodiny a herectvu sa venuje už od detstva. Študoval na Columbia University východné náboženstvá a filozofiu, štúdium však prerušil, aby sa mohol sústrediť na svoju hereckú kariéru. Prvú hlavnú rolu získal vo filme Októbrové nebo, neskôr za jeho rolu vo filme Skrotená hora získal cenu BAFTA a bol tiež nominovaný na Oscara. Aktuálne nakrúca remake filmu Road House, kde stvárňuje postavu bývalého zápasníka UFC a kvôli tomu poriadne zabral v posilňovni.

​V mene nakrúcania nového filmu absolvoval Jake Gyllenhaal aj skutočný zápas v ringu počas galavečera UFC v Las Vegas. Ukázal, že sa vypracoval na skvelého zápasníka, keď sa stal víťazom zápasu s hercom a bývalým majstrom zmiešaných bojových umení Jay Hieronom (46). Zábery zo zápasu budú použité v novom remake filmu Road House, kde si popri Gyllenhaalovi zahrá aj legendárny írsky šampión UFC v ľahkej váhe Conor McGregor (34). V pôvodnom filme si zahral rolu bývalého zápasníka UFC, ktorý sa stane vyhadzovačom nočného klubu, miláčik žien Patrick Swayze (†57). 

Jake v klietke ohúril formou:

Jacob Gyllenhaal musel počas polročnej prípravy na nakrúcanie filmu trénovať až šesť hodín denne, boxovať, zdvíhať ťažké činky, behať, skákať cez švihadlo, zvládať aj 2 000 sklapačiek. Výsledkom je okrem skvelej kondície aj jeho sedem kíl nových svalov. Film sa nakrúca zväčša v exotickom prostredí Karibiku. Rolu boxera si už strihol aj vo filme Bojovník v roku 2015, má s tým teda už skúsenosti, no toto je predsa len iná káva. 

Na športovej udalosti sa bok po boku stretli hollywoodske hviezdy a hviezdy bojových športov, okrem Gyllenhaala a Connora sa zúčastnil napríklad aj herec a spevák Mark Walbergh: 

Zaujímavosťou je, že herec preferuje vegánstvo a snaží sa preto vyhýbať živočíšnym proteínom, o to ťažšie bolo nabrať sedem kíl svalstva. Je ohľaduplný voči životnému prostrediu, pravidelne recykluje a prispieva na vysádzanie stromov v Mozambiku v rámci programu Future Forests, podporuje tiež povedomie ľudí o klimatických zmenách. Zapája sa aj do politických aktivít a vo voľnom čase vraj rád varí. No do ženby sa nejako stále nemá. So svojou priateľkou, francúzskou modelkou Jeanne Cadieu (27), chodí už od roku 2018, ale veľmi sa s ňou pre ochranu súkromia verejne neproducíruje. "Považujem svoj intímny život za veľmi dôležitý a nemyslím si, že niekto musí poznať detaily môjho súkromia," vyjadril sa jasne, ale priznal, že uvažuje o otcovstve. 

Herecké povolanie dovolilo Jakeovi prekonať vlastné hranice, svojím úspechom sa pochválil aj na Instagrame zostrihaným videom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie