Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prednedávnom tvrdil, že ju sotva pozná, teraz sa už neskrývajú! TOTO je nová láska Bagárovej ex- Muradova!
Zdielať na

Prednedávnom tvrdil, že ju sotva pozná, teraz sa už neskrývajú! TOTO je nová láska Bagárovej ex- Muradova!

Archívna reportáž

Hoci sa Mach a Monika rozišli, dcérka je vraj aj pre zápasníka na prvom mieste

Vyzerá, že zápasník MMA Makhmud Muradov (33) po rozchode so speváčkou Monikou Bagárovou (28) už opäť nie je sám, Zatiaľ, čo si ona zakrátko našla lásku a šťastie po boku nového partnera Leonarda Lekaja (31), jemu to trvalo o niečo dlhšie, alebo to aspoň dlhšie tajil. Po zranení má trochu viac času, a tak sa môže venovať aj novej priateľke, s ktorou sa nedávno ukázal na zápasníckom podujatí, kde bol rozhodcom. Nie je ňou nikto iný, ako Sabina Karásková (24), o ktorej sa už pred časom písalo, že pre Macha opustila svojho priateľa, s ktorým skončili druhý ako pár v istej reality show.

​Tak, ako hokejisti, či futbalisti, aj zápasníci MMA sa radi ukazujú s atraktívnymi kráskami po ich boku. Vysekané figúry z tvrdých bojov v ringu zase pre zmenu imponujú mnohým ženám. Aj napohľad krehká pôvabná speváčka Monika Bagárová neodolala Makhmudovi Muradovi a niekoľko rokov s ním tvorila pár, ba stihli sa stať aj rodičmi už takmer trojročnej dcérky Ruminky. Odcudzili sa pre jeho veľkú zaneprázdnenosť ako zápasníka a neskôr aj podnikateľa v Uzbekistane, odkiaľ pochádza. Neboli spolu celé mesiace, keď trénoval či zápasil v zahraničí a začínal s podnikaním v jeho rodisku. To napokon vyústilo do ich rozchodu a Monika prekvapivo priznala, že sa na to už zberala dlhý čas, lebo ich vzťah nefungoval tak, ako si predstavovala.

Instagram/SK

Mladá tanečnica a cvičiteľka Sabina Karásková zrejme nerieši, že môže dopadnúť podobne ako Monika. Má veľké ambície, chcela by sa presadiť aj ako influencerka na sociálnych sieťach, kde zatiaľ predvádza rôzne zostavy cvikov. K zviditeľneniu jej veľmi pomohla účasť v reality show a známosť s Muradovom to ešte zvýšila. Ako rýchlo sa zamilovala v reality show do Zbyňka Vlčka, tak ju to aj rýchlo prešlo, keď o ňu prejavil záujem Muradov. Spočiatku nebolo celkom jasné ako to je naozaj. Kým Sabina tvrdila, že medzi nimi "začína niečo veľmi pekné", Mach zahmlieval a tvrdil, že ju nepozná. "Nemôžem za to, že sa tie dievčatá chcú zviditeľniť. Že za mnou chodia, fotia sa a chvália," vyjadroval sa, čo neznie ani trochu lichotivo, ani to nesvedčí o jeho úcte voči Sabine. Snáď sa to už zmenilo.

Sabina sa zviditeľnila účasťou v reality šou Love Island: 

Ako šiel čas, Sabina začala otvorene hovoriť o ich vzťahu a že by dokonca ani nedbala spoznať Machovu ex Moniku a ich dcérku Rumiu. To je celkom odvážne prianie v takom skorom štádiu vzťahu, ale koncom februára Muradovovi už aspoň robila spoločnosť na galavečeri bojových športov v Liberci a najnovšie sa spolu s ním zúčastnila na novom type podujatia v zápasení. Počas víkendu sa konal v Prahe prvý galavečer boxu bez rukavíc, ktorý je mnohými odsudzovaný pre jeho drsnosť, má však vo svete aj veľa fanúšikov. Hlavným rozhodcom bol Muradov. "To, že sú tam spolu, vôbec neskrývali. Muradov tam bol oficiálne ako rozhodca, ale kedykoľvek mal voľnú chvíľu, odbiehal za Sabinou. Túlili sa k sebe a šepkali si do uška," uviedol nemenovaný zdroje pre Expres.cz. Už je jasné, že Sabina neklamala, či ale vydrží tento vzťah u Muradova, pre ktorého je zápasenie stále na prvom mieste, je zatiaľ vo hviezdach.      

Muradov a Sabina svoju lásku už na verejnosti netaja:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie