Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Polonahé fotky s bruškom sú klasika, TÁTO speváčka tak ale prišla na koncert a šokovala fanúšikov!
Zdielať na

Polonahé fotky s bruškom sú klasika, TÁTO speváčka tak ale prišla na koncert a šokovala fanúšikov!

Zdroj: Instagram/JJ

Ak ešte donedávna budúce mamičky zväčša skrývali svoje tehotenské bruško pod voľným oblečením, teraz je módou ho odhaľovať a vystavovať na obdiv. Veľkou priekopníčkou sa v tomto smere stala speváčka Rihanna a má veľa nasledovníčok. Jednou z nich je aj britská speváčka Jessie J (34), ktorá si trúfla iba pár týždňov pred pôrodom ešte koncertovať. Fanúšikov poriadne prekvapila odvážnym oblečením.

​Je vidieť, že Jessie J je na svoje tehotenské bruško pyšná a ani nečudo po traume, keď v roku 2021 o bábo počas tehotenstva prišla. Na koncerte sa ukázala v priehľadnom negližé a tak mohli diváci vidieť skutočne takmer všetko. Nie je to ale prvýkrát, čo Jessie J, ktorá sa otvorene hlási k svojej bisexualite, odhalila svoje nahé tehotenské bruško pred očami verejnosti. V sýtočervenom modeli šiat s veľkým prestrihom v oblasti brucha, aby bolo vidieť jeho veľkosť, sa zúčastnila minulý mesiac na odovzdávaní Brit Awards. Po tom, čo jej nevyšiel vzťah s hercom Chaningom Tatumom pre jeho zaneprázdnenosť, sa rozhodla byť slobodnou matkou. Nevie sa, s kým sa jej potom podarilo otehotnieť, ale dieťatku v jej brušku prestalo v septembri 2021 biť srdiečko, čo ju veľmi zlomilo. Keď to vyšlo po druhýkrát, dlho tehotenstvo tajila a stiahla sa aj zo sociálnych sietí.

Až keď nabrala odvahu s vierou, že jej to teraz vyjde, napísala na Instagram: "Som tak šťastná a zároveň vystrašená, že sa o to  vami môžem konečne podeliť. Prosím, buďte na mňa dobrí. Úprimne, toto dievča chce len plakať na verejnosti v mačacom oblečku a jesť kyslú uhorku pokrytú čokoládou bez akýchkoľvek otázok." Priznala, že prvý trimester bol pre ňu, ako ju aj varovali, pre nevoľnosti veľmi náročný. Budúcim oteckom v Izraeli hrajúci profesionálny basketbalista Chanan Safir Colman (38), izraelsko-dánsky športove.

Pripomeňte si megahit Price Tag of speváčky Jessie J: 

Jessie už prezradila na Instagrame aj pohlavie dieťatka a pridala k tomu aj pieseň. "Odkedy som napísala túto pieseň, vždy keď ju pustím, alebo spievam, začne sa hýbať ako šialený. Áno, budem mať chlapčeka," prezradila s nadšením. Na svojich dvoch vypredaných akustických koncertoch v Londýne si to poriadne užívala a bolo vidieť, že jej pohyb nerobí ani v pokročilom štádiu tehotenstva žiaden problém. Otázne je, či chce skutočne stáť na pódiu až do pôrodu. Našli sa totiž ľudia, ktorí jej sexi oblečenie okomentovali nie práve s nadšením, no pozitívnych vyjadrení bolo rozhodne viac.

Jessie J má zo svojho tehotenstva obrovskú radosť a pravidelne sa o zábery s nahým bruškom delí so svojimi fanúšikmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessie J (@jessiej)

Súvisiace články

Najčítanejšie