Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Matušovci v kríze, kolaps Lucky, Bohuš si to zlízol! Nie je schopný rodinu zabezpečiť?!
Zdielať na

Matušovci v kríze, kolaps Lucky, Bohuš si to zlízol! Nie je schopný rodinu zabezpečiť?!

Zdroj: Instagram

Po tom, čo sa nedávno spevák Bohuš Matuš (49) zveril, že sa musí s rodinou krátko po ich nasťahovaní do trojizbového bytu do troch mesiacov opäť vysťahovať, už nejeden jeho fanúšik krúti hlavou nad tým, čo sa deje. On sám priznáva, že je veľmi dôverčivý, na čo často dopláca a aj jeho mladá manželka Lucia (19) ho vraj preto vedie k väčšej opatrnosti a rozvahe. Pri výbere bytu na prenájom sa ale zatiaľ zjavne nerozhodli dobre obaja.

​Fanúšikovia údajného nástupcu Karla Gotta sa pýtajú, prečo dopustí, že má rodina neustále také stresy s bývaním, keď by si azda mohol dovoliť aj vlastný byt. Matuš ale zjavne hypotéku nechce, no výčitky, že na to nemá, aby rodinu zabezpečil, vôbec nepripúšťa. Bohuš totiž byt má. Spočiatku spolu žili v malom prenajatom bytíku, ale po tom, čo Lucia otehotnela, primäla Bohuša, aby si prenajali väčší byt. To sa im podarilo ešte pred narodením dcérky Natálie, keď sa stihli presťahovať do trojizbového bytu v paneláku, ktorý si pekne zariadili, ale nepohodli sa s nervóznym susedom. Tomu mal prekážať Bohušov spev, ako aj jeho fajčenie na balkóne, čo vyústilo až do potyčky, keď museli zasahovať aj policajti. Keď si potom našli prenájom v dome so záhradou, kde sa presťahovali koncom augusta 2021, zdalo sa byť všetko ideálne, ale údajne najmä Lucii prekážalo, že je tam málo priestoru.

Bohušovi sa naplno rozbehli po lockdownoch vystúpenia a Lucia zrejme chcela mať v okolí domova rôzne možnosti rozptýlenia, keď je s dcérkou sama. Keď našli trojizbový byt s krásnym výhľadom, veľmi sa potešila. "V okolí som našla veľa krásnych aktivít, ktoré môžeme s dcérou navštevovať, takže sa veľmi teším. Máme teraz oveľa väčšiu kuchyňu," komentovala situáciu začiatkom januára na sociálnej sieti. Zakrátko im oznámila majiteľka, že byt musí predať a oni sa musia vysťahovať. Luciu pochytilo vraj až také zúfalstvo, že až skolabovala. "Lucie to mala zo stresu, ale už je to dobré," zveril sa Bohuš, ktorému mnohí zazlievajú, že rodinke nedokáže kúpiť byt. "Jedno je jasné, pani Lucinka nie je zlatokopka, pretože Bohuš má holú riť," poznamenal ironicky niekto v komentári.  

O svojom trápení hovoria manželia Matušovci otvorene, na majiteľku bytu má Lucinka zjavne ťažké srdce: 

Ako známy spevák by mal podľa predstáv verejnosti dobre zarábať. On sám priznáva, že sa mu po covide zdvojnásobil počet vystúpení. "Určite má zmluvu a tri mesiace je štandardná výpovedná doba, má sa podľa toho správať a buď si kúpiť svoje, alebo s tým počítať. Ja mať jeho možnosti, našetrím na dom do pár rokov," kritizovala ho, podobne ako viacerí, jedna osoba. Akoby na ospravedlnenie Matuš vysvetľoval: "Ja svoj byt mám, ale je maličký a mám ho ako ateliér so štúdiom." Argumentoval aj tým, že keby ho predal, väčší by za získaný obnos nekúpili, a tak situáciu musia opäť riešiť prenájmom. Iste sa dá namietať, že by si snáď mohli zobrať hypotéku, ale snáď vedia, prečo volia radšje neistotu.

Lucku náhla zmena situácie z bývaním veľmi zasiahla, posťažovala sa aj priateľom na sociálnych sieťach: 

Súvisiace články

Najčítanejšie