Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lele praskli nervy, vrieskala na Vémolovho súpera! Karlos reakciou poriadne prekvapil!
Zdielať na

Lele praskli nervy, vrieskala na Vémolovho súpera! Karlos reakciou poriadne prekvapil!

Archívne video

Karlos by nechcel, aby dopadol ako v zápase s Attilom

Po vlaňajšom sklamaní fanúšikov zápasníka MMA Karlosa Vémolu (37) a jeho súpera Patrika Kincla (33), keď sa  zrušil pre Vémolov zdravotný stav ich očakávaný zápas, stanovili ďalší termín na máj. Karlos sa iba nedávno vrátil zo sústredenia v Thajsku, kde mal tvrdo trénovať a dostávať sa do kondície, ale ani tam sa nevyhol škandálu v súvislosti s kráskou z Brna, ktorú zachytil slovenský youtuber v jeho blízkosti vo videu. Posledné mesiace sa to škandálmi okolo neho priam hemží. Patrik Kincl si preto obvykle neodpustí posmešné komentáre, ktoré vždy vyústia do ich slovných prestreliek, ako to bolo aj teraz.

​Na prvej tlačovke organizácie Oktagon k májovému zápasu Karlosa Vémolu "Terminátora" a Patrika Kincla "Inšpektora" sa počiatku zdalo, že bude prebiehať v pokojnom duchu, bez zbytočných emócií. Ku jej koncu položili novinári obom prítomným rivalom otázku, či nemajú niečo na srdci, čo by chceli povedať, ujal sa slova Vémola. "Ja radšej nebudem už nič hovoriť, pretože si musím dávať pozor na ústa, keď som v blízkosti Kincla. On by potom podával na mňa žaloby," ironicky podotkol smerom k súperovi, ktorého vlani v decembri v televízii obvinil po policajnej razii kvôli chovu zvierat u neho vo Vémolande, že "išlo o účelové udanie od kamaráta Patrika Kincla".

Kincl sa hneď voči tomu ohradil: "Karel veľmi dobre vie, prečo u seba mal tú prehliadku a vie aj to, že ja s tým nemám nič spoločné. Stále má tendenciu hádzať svoje problémy na niekoho iného a nie je schopný postaviť sa k tomu ako chlap a povedať pravdu." Teraz na tlačovke sa po Karlosovej poznámke rozohnil: "Nestrpím tie ohováračky a klamstvá, čo si vymýšľaš. K tej žalobe si ma vo finále priviedol ty sám tým, keď žaluješ tú mladú žabku, s ktorou chodíš na dvojminútové rande a ona prizná pravdu." Myslel tým jeho aféru s pornoherečkou Rikou Fane.

Vémola Kincla tiež nešetrí:

To už ale rozhodilo aj Vémolovu manželku Lelu (33), ktorá sedela v publiku. "Že sa nehanbíš za to, čo hovoríš," zakričala na Kincla, ktorý sa jej začudovane spýtal: "Ja?". Ona hneď nahnevane kontrovala: "Áno! Že sa nehanbíš ako chlap hovoriť niektoré veci. Hanba ti. Aby na tvoju ženu hovorili veci. Niektoré veci sa nehovoria!" Začal ju už ale krotiť jej manžel Karlos. "Pokoj, Lela, toto si vyriešime v máji, toto sú pánske reči, do ktorých by ženy nemali zasahovať," upozornil ju s úsmevom. Na to si ona ale ešte neodpustila smerom ku Kinclovi jedno zhnusené "fuj".  Jeho reakcia ale bola jasná: "Prečo na mňa kričíš? Mne je ťa vo finále ľúto." Z publika sa ozval potom potlesk na znak súhlasu a iste to Lele radosť nerobilo. Hoci azda nikto, okrem Vémolu a jeho údajných mileniek, nevie, kde je skutočne pravda, ľudia si myslia o tých "náhodách" svoje. Len Lela to zjavne stále vníma inak...

Takto to na tlačovke vyzeralo:

Pre ženu

Najčítanejšie