Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Veľká radosť u Krausovcov! Bábo už majú, teraz prišli na rad ZÁSNUBY!
Zdielať na

Veľká radosť u Krausovcov! Bábo už majú, teraz prišli na rad ZÁSNUBY!

Archívna reportáž

Starší syn známeho herca a moderátora Jana Krausa (69), David Kraus (43), ktorý účinkuje so svojou kapelou v jeho talk show, to nemal v minulosti so ženami ľahké. Ešte v ranej mladosti ho odmietla slovenská herečka Zuzana Norisová (44), do ktorej sa bláznivo zamiloval a naspieval pre ňu pesničku s vyznaním, čo sa jej ani trochu nepáčilo. Pred štyrmi rokmi sa škandálne ukončil jeho vzťah s tenistkou Barborou Strýcovou (36) a do ďalšieho vzťahu sa mu veľmi nechcelo. Zmenilo sa to až jeho stretnutím s mladučkou modelkou Sarah Opravilovou (23), ktorá z neho urobila šťastného otca dcérky Ester (2).

Citlivý David Kraus zrejme po zlých skúsenostiach z minulosti spočiatku tvrdil, že s mladou krásnou modelkou Sarah Opravilovou sú len priatelia. Fotka na Instagrame, kde sa na prvého mája 2020 bozkávali pod čerešňou, už ale hovorila jasne. A po necelom roku oznámil, že sa stal otcom dcérky Ester. Aj vďaka lockdownom počas covidu sa im ale podarilo tehotenstvo utajiť až do pôrodu. "To, že som tehotenstvo zatajil, je preto, že je to moja veľmi intímna a vysnívaná vec. Dnes zdieľajú všetci všetko. A vždy, keď niečo robia všetci ostatní, tak ja to nerobím," priznal sa nedávno šťastný otecko rozkošnej dcérky, ktorá sa vraj na neho podobá, v rozhovore pre Showtime.

Aj keď sa vždy vyjadroval, že sa s mamou jeho dcérky, ktorá pochádza z Moravy a ctí tradície, plánuje oženiť, až donedávna sa zdalo, že sa nejako nemal ani len k zásnubám. To, že sa tak predsa len stalo, vyšlo najavo až počas nedávneho krstu albumu speváčky Nadi Válovej, na ktorej je aj pieseň od neho s názvom Svatební. Snáď by to mohlo naznačovať, že sa už tento rok konečne bude konať aj jeho očakávaná svadba so Sarah, ale ako to už je u neho zvykom, bude sa asi snažiť o jej utajenie. Mala by to byť byť pravá moravská veselica, ako si to vraj predstavuje rodina jeho partnerky. David však už teraz vraj nazýva Sarah manželkou: "Pretože dúfam a predpokladám, že to tak raz bude. Len si ešte dávám načas s požiadaním o ruku".

Pripomeňte si vtipný hit Davida Krausa venovaný slovenskej herečke Zuzana:

"Chcem poriadnu moravskú svadbu, ktorá bude trvať niekoľko dní a všetci si ju poriadne užijú. Takže sa možno ešte rozmnožíme, kým sa vezmeme," prehlásil so smiechom už po narodení dcérky David. No ako sa zdá, napokon predsa len bude skôr svadba, ako druhý potomok. "Náš vzťah je založený na láske a veľmi si to užívame. Strašne sa mi po malej cnie, keď musím ísť pracovne mimo domov. Každým dňom sa mení a ja pri tom chcem byť," vyznával sa zo svojich citov. 

 Svoju krásnu partnerku Sarah už David konečne požiadal o ruku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David (@davidkrausofficial)

Dlho tajil tváričku jeho vytúženej dcérky Ester pred verejnosťou, ukázal ju až vlani v septembri. Aj to zrejme len na popud jeho milovanej Sarah. "Moja žena a mamička našej dcéry túži, aby som zamilovaným odkazom zdieľal jej fotku, aby to všetci (hlavne iné ženy) videli. Ja svoje súkromie a rodinu nerád niekde vystavujem, ale tu teda máte moje dve najväčšie lásky," pripísal k zverejnenej fotke.

Súvisiace články

Najčítanejšie