Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOTO by si dovolil?! William vraj podviedol Kate, ešte väčší šok je to, KTO je tá žena!
Zdielať na

TOTO by si dovolil?! William vraj podviedol Kate, ešte väčší šok je to, KTO je tá žena!

Archívna reportáž

Na prvý pohľad sa zdá, že William a Kate majú dokonalé manželstvo

Veľké otázniky vyvolala informácia, že následník trónu princ William (40) sa počas Valentína objavil v jednej londýnskej reštaurácii so ženou, ktorá rozhodne nebola Kate Middleton (41). Čašník, ktorý ich obsluhoval, dokonca vraj videl, že jej daroval perlový náhrdelník. Mnohí tomu nechcú uveriť, posledné mesiace kráľovský pár, ktorý po skone kráľovnej Alžbety II. prevzal na svoje plecia ďalšie záväzky voči reprezentácii monarchie, intenzívne cestuje po Británii a navštevuje aj významné spoločenské akcie. Kate je vždy očarujúca a manžel jej dáva najavo svoj obdiv. Len ťažko sa verí tomu, žeby sa išiel verejne pretŕčať s inou ženou.

​Možno iba zo škodoradosti sa do navonok idylického vzťahu princa a princeznej z Walesu niekto rozhodol vrhnúť tieň. Kedysi na verejnosti zdržanlivá Kate Middleton prejavuje už oveľa viac emócií, aj v kontakte s cudzími ľuďmi, o deťoch nehovoriac. Aj s manželom si neraz opätujú prejavy náklonnosti a žiaden náznak nejakej nevraživosti nikto nezaznamenal. Ale je možné, že sa len dokážu dokonale pretvarovať, mohol by niekto tvrdiť.

Už v minulosti, keď bola Kate tehotná s ich najmladším dieťaťom, ju mal údajne manžel podvádzať s ich rodinnou priateľkou Sarah Rose Hanbury (38). Je manželkou markíza Davida Cholmondeleya (62), ktorý pôsobil do skonu kráľovnej vyše tridsať rokov ako lord Great Chamberlain. Oba páry sa navzájom stretávali, ako bolo vidieť aj na fotkách zo slávnostnej večere na podporu jednej nadácie pre deti spred šiestich rokov, na ktorej sa mali spolu dobre baviť. Údajne bolo neskôr vidieť princa Williama so Sarah aj bez partnerov. Krachoval jej vraj vzťah s manželom a zrejme hľadala útechu u Williama. Vtedy tehotná Kate mala vraj manžela dôrazne žiadať o ukončenie ich stretávania, hoci Sarah bola predtým jej priateľkou. O to šokujúcejšia by bola táto zrada obojstranne - nielen od Williama, ale aj od Sarah.

Iba nedávno kráľovský pár ohúril prítomných na odvzdávaní cien BAFTA, nič nenaznačovalo, že by bola medzi Kate a Williamom nepohoda: 

Ako sa hovorí, zakázané ovocie chutí najviac, môže tak byť aj v prípade princa Williama. Mama dvojičiek, trinásťročných synov Alexandra a Olivera, ako aj osemročnej dcérky Iris Mariny bola kedysi modelkou a pochádza tiež z významnej rodiny so šľachtickými titulmi. Študovala na prestížnej Stowe School, ako písali v The Sun a za Cholmondeleya, potomka Rothschildovcom a Sassoonovcov, sa vydala v júni 2009, len tri dni po ich zásnubách, zrejme z dôvodu jej tehotenstva. O štyri mesiace sa im narodili dvojičky. Ani po ich údajnej manželskej kríze sa nerozviedli, ukázali sa spolu aj na pohrebe kráľovnej Alžbety II. vlani v septembri. Špekulácie o jej vzťahu s princom Williamom neboli doteraz ani z jednej strany komentované. V kráľovskej rodine by síce nešlo o nič neobvyklé, no predsa len, na Williama to akosi nesedí, ale ktovie.  

Sarah Rose a Kate boli kedysi priateľky, ktovie, ako sa ich vzťahu dotkli klebety o nevere:

Najčítanejšie