Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Čo sa to deje so Žilkovou?! Ľudia nechápu, Stropnický spravil zjavne veľkú chybu!
Zdielať na

Čo sa to deje so Žilkovou?! Ľudia nechápu, Stropnický spravil zjavne veľkú chybu!

Zdroj: Instgram/VŽ

Pre Veroniku Žilkovú, ktorá prežíva ťažké chvíle od začiatku roka, keď sa s ňou po 18 rokoch rozišiel prostredníctvom e-mailu jej manžel Martin Stropnický (65), bol pobyt v španielskej Marbelle balzamom na dušu. Pozvala ju tam dcéra Agáta Hanychová (37) s dovolením jej najnovšieho priateľa Jaromíra Soukupa (53). Veronika prišla aj s dcérinými dvomi deťmi Kryšpínom a Miou, ako aj s jej mladšou dcérou Kordulou (16). Iste sa jej komfortný letný dom Soukupa páčil, ako aj prostredie luxusnej španielskej Marbelly s mnohými obchodíkmi a kaviarničkami s ponukou od výmyslu sveta. Navyše, keď sa musel z pracovných dôvodov majiteľ súkromnej televízie a mediálny magnát vrátiť do Prahy, užívali si to všetko samy.

​Na svojich potulkách Marbellou sa stihli Agáta s Veronikou aj zopárkrát vyfotiť a fotky zverejniť na Instagrame. No tentokrát nebola za najväčšiu hviezdu Agáta, ale jej mama. Na záberoch vyzerá až šokujúco mladistvo. Pozitívne komentáre sledovateliek na seba nedali dlho čakať. "Ja si ako prvé hovorím, s akou kamarátkou tam stojíte? A potom sa pozriem pozorne a mama. Obidve topky," polichotila Veronike v komentároch jedna z nich. "Vyzeráte ako sestry. Konečne šťastie a nech vám to vydrží navždy," pridala sa ďalšia. "Mama vyzerá ako vaša sestra," odkázala Agáte zas iná a skutočne sa dá len súhlasiť.

Takéto lichôtky iste Veroniku Žilkovú potešili a dodali potrebné sebavedomie. Pre podvedenú ženu je to neľahká situácia, keď často stráca aj sebadôveru, že pre partnera nie je už dosť dobrá a žiadúca, a preto ju vymenil za mladší model.  Aj psychika Veroniky iste riadne utrpela zradou manžela. Veľmi sa trápila a zrejme aj preto výrazne schudla. Priznala sa, že sa dostala na váhu 45 kíl, ktorú mala v siedmej triede základnej školy. Na druhej strane jej štíhlosť môžu závidieť mnohé ženy. Veronika sa ale udržiava vo forme aj cvičením, keď pravidelne predcvičuje na Instagrame pre jej sledovateľky.

Veronika trávi  po rozchode s Martinom Stropnickým veľa času so svojou dcérou Agátou na cestách a výletoch: 

Keď sa pred časom pritom vyzliekla do pol pása a nechala si iba podprsenku, pritiahla k sledovaniu zrejme aj nejakých mužov. "S obrovskou chuťou by som priľahol k vám na koberček...Ste bohyňa," trochu opovážlivo oslovil v komentároch herečku istý ctiteľ. Hoci šlo o výrazne nevhodný komentár, na druhej strane to azda Veronike aj zalichotilo. Prezradila, že ctiteľov nemá málo ani vo svojom veku. Na Intagram jej vraj posielajú srdiečka, alebo skladajú poklonu ako dobre vyzerá. "Veronika sa kamarátkam chválila, aký je o ňu záujem po rozchode s manželom. Vraj má naozaj veľa nápadníkov a môže si vyberať. Záujem mužov si veľmi užíva," povedal pre Sedmičku dobre informovaný zdroj a naznačil aj nejakého muža v blízkosti Veroniky, čo ale ona poprela. Dlho ale sama podľa všetkého iste nezostane. Jedine, žeby už chcela mať s chlapmi konečne pokoj.

Veronika je doslova bombardovaná komplimentami na jej svieži výzor:

Súvisiace články

Najčítanejšie