Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žilková šialene naložila nevernému Stropnickému, TOTO si rozhodne za klobúk nedá!
Zdielať na

Žilková šialene naložila nevernému Stropnickému, TOTO si rozhodne za klobúk nedá!

Zdroj: instagram/VŽ

Aj keď to Veronika Žilková (60) nemá posledné mesiace kvôli zrade jej manžela Martina Stropnického (65) ľahké, zmysel pre humor jej rozhodne nechýba. Jasne sa to potvrdilo aj v talk show Honzy Dědka, kde sa Veronika aktívne zapojila do debaty o neslávne známom rímskom cisárovi Caligulovi. A ako sa dalo čakať, našla tam isté paralely so Stropnickým.

​Caligula rozhodne nepatril k láskavým vládcom a Rím nemilosrdne a zvrhlým spôsobom podriaďoval svojej zlovôli. Žilkovej, zjavne znalej histórie, ako aj súčasnej politiky a najmä vládnucich politikov, nedalo, aby ku Caligulovi neutrúsila poznámku. "Je to vlastne o všetkých politikoch, čo poznáme, pretože keď prepadnú moci, tak tam nastupuje taká dekadencia. Jedného takého máme na východ od nás, keď sa vlastne ukája sám sebou. K čomu majú muži blízko," zobrala slovo moderátorovi Dědkovi. "Keď ide o politikov, vieš toho viac," zasmial sa moderátor. "Spávala som s nimi, teda s jedným," pohotovo a so smiechom kontrovala Veronika.

"Skutočne len s jedným, ale keďže mal viac funkcií... Minister obrany, minister kultúry, minister zahraničných vecí, veľvyslanec," spomenula Žilková  všetky politické funkcie svojho manžela Martina Stropnického, pôvodne herca. "Chceš povedať, že si spala s celou vládou v jednom?" poznamenal otázkou na to Honza. "Áno, všetko bolo stelesnené v jednej osobe. Ale už si nepamätám ani jeho meno, musím povedať. Už je to tak dávno," zavŕšila svoj vstup vediac, že touto poznámkou všetkých zas rozosmeje. 

Veroniku okrem iného preslávila aj úloha pobláznenej rosničky v zábavnej reácii Tele Tele: 

Stropnický po 18 rokoch vzťahu Žilkovej v januári, len krátko po spoločnej dovolenke v Dubaji, oznámil rozchod mailom. Ako neskôr vysvitlo, zrejme už dlhšie udržiava pomer s mladou zamestnankyňou ambasády v Izraeli, kde je Stropnický veľvyslancov. Pre Žilkovú to je nepochybne obrovská rana, no dáva najavo, že s humorom sa dajú aj takéto trpké momenty prežiť o niečo lepšie. A svojho exmanžela rozhodne nešetrí, a prečo by aj mala. 

Veronika ani po rozchode nestráca zmysel pre humor a podrezaný jazyk, ten po nej zdedila zjavne aj dcéra Agáta: 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie