Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Johnny prisahal, že sa ako pirát nevráti ani za 300miliónov! A tak prišli z Disney s TOUTO šialenou ponukou!
Zdielať na

Johnny prisahal, že sa ako pirát nevráti ani za 300miliónov! A tak prišli z Disney s TOUTO šialenou ponukou!

Archívna reportáž

Ako sa dalo čakať, po vyhranom súdnom spore Johnnyho Deppa (59) s jeho exmanželkou Amber Heard (36) sa začali ľady lámať aj v samotnom Holywoode. Tam sa ho pritom po zverejnení obvinenia Amber, že je násilníkom, snažili vymazať, ako to nazval - "cancel culture". Súd ale dopadol v Johnnyho prospech a odrazu chcú šéfovia spoločnosti Disney Deppa údajne späť pre film Piráti z Karibiku a spin-off v hodnote 301 miliónov dolárov. Údajne sa táto mnohomiliónová dohoda pre neho pripravuje, aby si zopakoval svoju azda životnú úlohu kapitána Jacka Sparrowa. Navyše vraj dúfajú, že sa podarí získať Johnnyho Deppa aj na účinkovanie v šiestom filme Piráti z Karibiku a v spin-off seriáli Disney Plus o ranom živote kapitána Čiernej perly.

​V spoločnosti Disney čakali zrejme len nato, či Johnny vyhrá súdny spor proti jeho exmanzelke Amber Heard, čo sa začiatkom tohto mesiaca aj stalo. Niet pochýb, že spoločnosť zahrnuli protesty jeho fanúšikov a hrozilo, že pokračovania filmov bez Johnnyho nebudú mať až taký úspech ako doteraz. Johnny mal byť v roku 2018 vyradený z obsadenia bez toho, aby mu vôbec dali šancu sa vyjadriť. Počas nedávneho súdneho procesu Depp povedal, že už nemá záujem o návrat k jeho slávnym hollywoodskym rolám, ak by mu ich opäť ponúkli. Doslova povedal, že ho nepresvedčia ani za 300 miliónov. A tam je práve odpoveď, prečo Disney Johnnymu ponúka zvláštnu sumu 301 miliónov, píše portál The Sun. Ak je to tak, že sa dohoda chystá, ako tvrdí zdroj, ukáže sa charakter Deppa. Ale tak obrovským peniazom sa iste len veľmi ťažko odoláva.

Zdroj uviedol, že spoločnosť oslovila Deppa ešte pred jeho súdnym procesom za ohováranie proti jeho bývalej manželke Amber Heard. Tvrdil, že z Disney sa ho opýtali, či by mal záujem vrátiť sa do ďalšieho filmu, pričom mu údajne v istom momente poslali darčekový kôš a "srdečný list". "Veľmi dúfajú, že im Johnny odpustí a vráti sa ako jeho ikonická postava." Bolo by to iste pre Deppa zadosťučinením. Jeho právny tím tvrdí, že prišiel o výplatu 22 miliónov dolárov po tom, ako Heard v roku 2018 uverejnila svoj článok v denníku Washington Post, v ktorom Deppa neidentifikovala, ale dalo sa jasne určiť,  koho označila za domáceho násilníka. Depp povedal, že sa cítil, akoby bol "vinný, kým sa nedokáže jeho nevina".

Pozrite si najlepšie momenty Johnnyho Deppa v jeho úlohe legendárneho jacka Sparrowa vo filme Piráti z Karibiku:

"Štúdio už pripravilo návrh filmu o Jackovi Sparrowovi - takže veľmi dúfajú, že im Johnny odpustí a vráti sa k jeho postave," tvrdí zdroj. Aby vraj Johnnyho čoskoro presvedčili k návratu, údajne z Disney pridali aj "značný dar" pre charitatívnu organizáciu podľa jeh výberu ako gesto dobrej vôle. Amberin právnik Benn Rottenborn sa herca preto spýtal: "Je pravdou, pán Depp, že keby za vami z Disney prišli s 300 miliónmi dolárov a miliónom alpak, nič na svete by vás nedonútilo vrátiť sa a pracovať so spoločnosťou Disney na filme Piráti Karibiku? Je to tak?" Na to Johnny odpovedal: "To je pravda, pán Rottenborn." 

Návrat herca do filmu by však iste privítali milióny jeho priaznivcov, a tak bude mať Johnny o čom rozmýšľať. Skôr, ako by sa však fanúšikovia herca mohli začať príliš tešiť, hercov zástupca pre NBC News poriadne prekvapil a povedal: "Je to vymyslené." Ktovie, kde je pravda skutočne, nepochybne v Disney by mali dobre zrátané, že aj zrejme najvyšší honorár v histórii by sa im v prípade megahviezdy oplatilo sľúbiť.

Johnny Depp utrpel vďaka exmanželke veľkú ujmu nielen v súkromí, ale aj v jeho hereckej kariére. Dnes sa venuje prevažne hudbe či maľovaniu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)

Súvisiace články

Najčítanejšie