Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nebude Depp ešte ľutovať..? Amber Heard je podľa vedy najkrajšia na svete, TOTO rozhodlo!
Zdielať na

Nebude Depp ešte ľutovať..? Amber Heard je podľa vedy najkrajšia na svete, TOTO rozhodlo!

Archívna reportáž

Len krátko po tom, čo sa svet dozvedel, že najkrajším mužom je podľa vedy Robert Pattinson, známy nielen ako upír zo ságy Twllight, ale už aj ako Batman, prišiel čas na ženskú víťazku. A tak, ako prekvapilo víťazstvo Pattinsona, prekvapilo aj prvenstvo Amber Heard.

​Amber Heard je už od apríla objektom krutého online trollingu. V nekonečnom procese s exmanželom Johnnym Deppom drvivú väčšinu o svojej pravde nepresvedčila a ľudia jej to dávajú kruto pocítiť. Pritom ešte predtým, ako Deppa pred dvomi rokmi označila za tyrana, mala našliapnuté na zbožňovanú hollywoodsku sexbombu. Zdá sa, že jej krása už ale nikoho nezaujíma. Okrem odborníkov.

Doktor Julian De Silva z Centra pre pokročilú plastickú a kozmetickú chirurgiu tváre v Londýne, použil techniku mapovania tváre, aby zistil, kto má najdokonalejšiu tvár na svete podľa gréckeho zlatého rezu krásy, ktorý je 1,618. Z tohto pomeru "fí" sa odvodzuje dokonalý pomer tvárových čŕt vrátane očí, nosa, pier, brady a celkového tvaru tváre, aby sa určilo, kto je z vedeckého hľadiska najkrajší.

Spor s Deppom bude mať zrejme vážne následky pre kariéru Amber, tá sa stále nemieni vzdať:

​De Silva analyzoval 12 kľúčových bodov tváre vrátane uvedených a zistil, že Heard sa s 91,85 % presnosťou spĺňa teóriu gréckeho zlatého pomeru krásy. Pre týždenník Us Weekly povedal: "Gréci zistili, že tento pomer sa vyskytuje všade v prírode a už tisíce rokov sa predpokladá, že obsahuje tajný vzorec najkrajších tvárí sveta." Medzitým pomocou tej istej technológie skenovania tváre expert zistil, že Kim Kardashian má vedecky najdokonalejšie obočie, Scarlett Johansson má vedecky najdokonalejšie oči, zatiaľ čo modelka Emily Ratajkowski má vedecky najdokonalejšie pery. "Pomer fí1,618 sa dlho považoval za tajomstvo krásy, ale teraz pomocou počítačového mapovania môžeme vyrátať, ako sa vzťahuje na skutočné ženy," uviedol De Silva.

Amber nepochybne je krásna žena, ale...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Po zmapovaní tvárí slávnych ľudí zamierila Amber priamo na vrchol, keďže jej "boli zmerané oči, obočie, nos, pery, brada, čeľusť a tvar tváre a analyzovaných bolo 12 kľúčových markantných bodov". Rovnaká technológia bola použitá aj na vytvorenie vedecky najdokonalejšej tváre "s nosom Amber Heard, obočím Kim Kardashian, očami Scarlett Johansson, tvarom tváre Rihanny, perami Emily Ratajkowski a čelom Kate Moss". Nie je známe, koľko tvárí celkovo analyzovali, nepochybne ide len o pár celebrít, tvrdenie o "najkrajšej" žene sveta je preto značne prehnané. No Amber nemožno uprieť, že je príťažlivá žena, akurát charizma jej chýba.

Súvisiace články

Najčítanejšie