Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žilkovú šokuje, čo zažíva po rozchode so Stropnickým! TOTO jej robia ľudia, o mužoch ani nehovoriac!
Zdielať na

Žilkovú šokuje, čo zažíva po rozchode so Stropnickým! TOTO jej robia ľudia, o mužoch ani nehovoriac!

Zdroj: instagram/VŽ

Po studenej sprche v podobe e-mailu, kde Martin Stropnický (65) oznámil svojej manželke herečke Veronike Žilkovej (60), že sa s ňou po 18 rokoch rozchádza, nastali pre ňu ťažké chvíle. Len pár dní predtým sa s manželom a dcérou dovolenkovala v Dubaji, odkiaľ zverejnila fotografie, kde sa zdali byť všetci traja šťastnou rodinkou. Aj preto Veronika nechcela veriť, že všetko je celkom inak. Martin jej zrejme nedokázal povedať pravdu do očí, čo je nielen veľmi sebecké, ale aj poriadne zbabelé a podlé.

Psychika Veroniky zradou manžela poriadne utrpela. Veľmi sa trápila a zrejme aj preto výrazne schudla. Priznala sa, že sa dostala na váhu 45 kíl, ktorú mala v siedmej triede základnej školy. Postupne sa jej však vďaka množstvu aktivít, na ktoré sa podujala, sebavedomie vracia späť. Pomáhajú jej pritom ale aj mnohí jej sympatizanti, najmä ženy, ktoré jej vyjadrujú podporu skutočne dojímavým spôsobom. "Mám veľa fanúšičiek, ktoré boli pre mňa veľmi zásadné. Musím povedať, že takúto podporu som ešte nikdy nezažila. Išla som po ulici a ľudia ma chytali za ruky a len mi ich stláčali," zverila sa vďačná herečka portálu Expres.cz.

Veľkou oporou je pre Žilkovú aj staršia dcéra Agáta Hanychová (37), ktorá jej pomáha v jej nových aktivitách. Podobne ako Agáta, aj Veronika sa začala venovať viac sociálnym sieťam, kde pravidelne predcvičuje svojim sledovateľkám. Keď sa pred časom pritom vyzliekla a nechala si na hornej časti tela iba podprsenku, prilákala aj mužov. "S obrovskou chuťou by som si priľahol k vám na koberček...Ste bohyňa," trochu opovážlivo oslovil v komentároch herečku istý ctiteľ. Na druhej strane to azda Veronike aj zalichotilo. Prezradila, že ctiteľov nemá málo aj vo svojom veku. Na Intagram jej posielajú srdiečka, alebo skladajú poklonu ako dobre vyzerá.     

Toto Veronika prezradila o svojom súkromí tesne po rozchode:

"Veronika sa kamarátkam chválila, aký je o ňu záujem po rozchode s manželom. Vraj má naozaj veľa nápadníkov a môže si vyberať. Záujem mužov si veľmi užíva," povedal pre Sedmičku dobre informovaný zdroj a naznačil,  že sa vraj s nejakým mužom aj stretáva, čo ale Žilková rázne popiera. Ak by to aj pravda bola, iste nechce nič unáhliť, aby nebodaj, keby jej to nevyšlo, nevyzerala ako jej prelietavá dcéra Agáta. Tá si po nečakanom rozchode s chirurgom Andrejom, s ktorým to už konečne vyzeralo vážne, začala s mediálnym magnátom a majiteľom súkromnej televízie Jaromírom Soukupom (53). Mnohí môžu mať podozrenie, či to nie je aj jej dobrá kalkulácia. Miesto u neho v televízii má takmer isté, ako to bolo cítiť aj z ich rozhovoru v jeho relácii. 

Veronika vraj po rozchode nemá o ctiteľov núdzu, na fotke s kolegom Radimom Fialom:

Súvisiace články

Najčítanejšie