Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ceterová sa divoko lúčila so slobodou, no vtom prišiel Karlos! TOTO nasledovalo!
Zdielať na

Ceterová sa divoko lúčila so slobodou, no vtom prišiel Karlos! TOTO nasledovalo!

Archívne video

Keď sa pred rokom pripravovala Lela Ceterová (33) na jej veľký deň, keď mala povedať svoje áno zápasníkovi MMA Karlosovi Vémolovi (36), bola už niekoľko mesiacov tehotná, navyše rizikovo. Ani to ju však od sobáša neodrádzalo, pokým sa neobjavili komplikácie so zranením jej budúceho manžela. Všetky prípravy sa náhle ukončili, dátum sa ale nezmenil, len pridali rok.

"Svadbu presúvame na rovnaký termín na budúci rok. Nečakali sme, že budeme mať také zdravotné komplikácie. Karlos bude musieť tento rok podstúpiť náročnú operáciu ruky. A ja mám teraz rizikové tehotenstvo," oznámila na Instagrame. Ako sa ukazuje, svoj sľub chce spolu s partnerom dodržať a svadba bude, aj keď medzitým prežili búrllivé obdobie, keď sa nakrátko aj rozišli. Nakoniec zrejme zistili, že k sebe jednoznačne patria a všetko si odpustili.

Tentokrát sa o prípravách na svadbu Lela toľko nerozpisuje, ako vlani. Nevie sa ani presne, aké svadobné šaty bude mať na sebe. Zato sa pochválila fotografiami zo svojej rozlúčky so slobodou, ktorú poňala naozaj veľkolepo. "Veľmi sa na to teším, určite na to nikdy nezabudnem. Mať rozlúčku so slobodou je raz za život," zverila sa svojim sledovateľom na sociálnych sieťach. Zároveň oslávila aj svoje 33. narodeniny. Večierok poňala v hollywoodskom štýle. Lela venovala svojmu outfitu a líčeniu veľkú pozornosť. Do vlasov si dala čelenku s nápisom "bride", teda nevesta, doplnenú závojom. Na prevoz na miesto zábavy objednala nekonečne dlhú limuzínu, ktorá budila pozornosť v uliciach veľkomesta. V aute plnom balónov a šampanského nesedela sama. Obklopovali ju kamarátky a veselo si s ňou pripíjali.

Pozrite sa, ako dávala Kraus dokopy Vémolu a Ceterovú po ich prvom rozchode:

Keď v sprievode tejto rozjarenej ženskej spoločnosti dorazila budúca nevesta do jedného z pražských klubov, čakalo ich tam pohostenie na čele s ružovou tortou. K fotkám odtiaľ Lela pripísala: "Jeden z najkrajších zážitkov so všetkými mojimi kamarátkami, ktoré pri mne stoja v dobrom aj zlom. Ďakujem, že ma touto cestou pripravujete na novú a nádhernú etapu života s mojou láskou Karlosom. Už sa nemôžem dočkať, až sa stanem tvojou manželkou, láska moja." Karlos na ňu počas jej rozlúčky so slobodou zrejme musel veľmi intenzívne myslieť a cnelo sa mu, keďže nedokázal vydržať a na prekvapenie všetkých prítomných dám, keď bola zábava v plnom prúde, dorazil aj on.

Hoci by na poslednej rozlúčke nemal byť ženích prítomný, Lele to pripadalo ako veľmi milé a jeho náhly vpád mu vôbec nevyčítala, práve naopak, vyzerala až nadmieru šťastná, keď ho privítala vášnivým bozkom. "Na rozlúčkový večierok prišiel aj môj úžasný manžel. Môj muž si prišiel po bozk od svojej budúcej manželky," napísala k fotografii, na ktorej si dávajú horúci bozk. Aj keď sa takáto rozlúčka so slobodou robí zvyčajne deň, či týždeň pred sobášom, zrejme sa Lela rozhodla pre väčší odstup, aby nebola unavená na svadbe, kde ju čaká ešte veľkolepejšia oslava. Už minulý rok Karlos sľuboval, že to bude riadny cirkus. Očakáva zhruba 300 hostí a vraj sa "musí ísť na lodi, musíme s chlapcami jazdiť na kolotoči, musia tam behať levy, byť poriadna muzika" a tak ďalej, ako sa na cirkus Vémola patrí. Zrejme zo svojich predstáv ani po roku nezľavil. Už o mesiac sa uvidí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie