Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bude deviaty ten pravý?! Agáta má nového frajera, šokujúce je, KTO to je!
Zdielať na

Bude deviaty ten pravý?! Agáta má nového frajera, šokujúce je, KTO to je!

Archívna reportáž

Sú to už tri roky, odkedy sa Agáta Hanychová (37) rozišla a neskôr aj rozviedla s Jakubom Prachařom. Kým on ale pristúpil k novému vzťahu veľmi triezvo a stihol chodiť pár mesiacov s jednou modelkou a aktuálne je už rok vo vážnom vzťahu s herečkou Sárou Sandevou, Agáta sa na to vrhla ako hurikán.

​Už sa zdalo, že Agáta Hanychová konečne našla toho pravého v podobe fešného slovenského chirurga Andreja Nikova. Boli spolu vyše pol roka a nadšenie prejavovala aj Agátina mama, herečka Veronika Žilková, ktorá si aktuálne prechádza rozchodom s manželom Martinom Stropnickým.

No zjavne sa čosi vo vzťahu, ktorý bol zrejme do značnej miery postavený na fyzickej príťažlivosti, pokazilo. Sotva pred dvomi týždňami Agáta ohlásila rozchod. Okamžite sa vrhla na online zoznamku, no ako sa ukázalo, nebolo to potrebné. Zakrátko totiž našla muža, ktorý bude deviatym pokusom od rozchodu s Prachařom.

Pozrite sa, kto je Jaromír Soukup:

No je poriadny šok, kto to je. Kým doteraz mala Agáta za frajerov mladých mužov, rovesníkov, tentokrát sa rozhodla opáčiť výrazne staršieho. Je ním kontroverzná postavička českých médií, majiteľ súkromnej televízie aj hlavný moderátor väčšiny relácií, Jaromír Soukup (53) a potenciálny kandidát na prezidenta. "Áno, máte správne informácie, ale viac sa k tomu nebudeme vyjadrovať," potvrdila klebetu Agáta pre Blesk.cz.

Podľa komentárov veľa pochopenia pre nových vzťah Agáta medzi sledovateľmi nenašla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Jaromír Soukup nie je práve obľúbená osoba v českom šoubiznise, keď vo svojej relácii neváha dourážať kadekoho a predovšetkým si rád vymýšľa klebety. Už s ním spor pomaly každý, niet pochýb, že si do úst bral už aj Agátu. Zjavne ale nevedno ako preskočila iskra a Agáta sa tak pridala k viacerým mladším milenkám, ktoré tento chlapík mal. Ak bol doteraz priemer trvania jej vzťahov zhruba 3 mesiace, v tomto prípade je namieste byť skeptický, či to vôbec prekoná. Ale možno sa títo dvaja exoti našli, jej kamarátka Gabriela Wolfová tvrdí, že ju už dávno nevidela tak šťastnú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie