Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Madonnina dcéra šokuje odvážnymi pózami! Pri TOMTO pôsobí aj jej mama prudérne!
Zdielať na

Madonnina dcéra šokuje odvážnymi pózami! Pri TOMTO pôsobí aj jej mama prudérne!

Archívna reportáž

Po vzore svojej matky Madonny (63) sa Lourdes Leon (25) rozhodla provokovať svojím telom. Vôbec sa nehanbí ukazovať polonahá, najmä keď to prináša nemálo peňazí. Madonna tým, prekvapivo, spočiatku nebola veľmi nadšená. Ambície dcéry si vraj predstavovala niekde inde.

​Madonnu by vraj viac tešilo, keby jej dcéra mierila vyššie. "Trvá na tom, aby som sa preslávila aj niečím iným ako vzhľadom. Z finančného hľadiska je ale modeling rozumné rozhodnutie. Páči sa mi, keď môžem pomáhať s kampaňami, takže to nie je len o modelingu," zverila sa Lourdes a svojho výberu sa pevne drží. Zapojila sa do niekoľko odvážnych propagačných akcií pre rôzne značky. Vyzerá, že sa aj mama Madonna už zmierila s touto skutočnosťou.

Najnovšie sa Lourdes zapojila do kampane pre Mugler Resort 2023. Ide o kolekciu spodnej bielizne, ktorej nosenie si vyžaduje kus sebavedomia a exhibicionizmu - pôsobí tak trochu ako z erotického salónu. V provokatívnom videu, ktoré Lourdes zdieľala na Instagrame, mala na sebe korzet telovej farby, ktorý odhaľoval viac ako zakrýval. Z uší jej viseli obrovské kruhy a na nohách mala podkolienky s ihličkami. Vo videu sa priam akrobaticky krútila na streche auta, čím vyniklo jej štíhle telo. Nezaprie v sebe tanečnicu. Okrem Lourdes sa v kampani pre módny dom nedávno zosnulého Thierryho Muglera objavujú aj Bella Hadid, Megan Thee Stallion, Sora Choi, Chloë Sevigny, Amber Valletta, Adut Akech a Shalom Harlow.

Pozrite si zostrih modelingových úspechov Lourdes:

Lourdes si očividne toto jej vystúpenie užívala. K príspevku napísala: "ĎAKUJEM GRACIAS MERCI za to, že som mohla byť opäť súčasťou tejto rozprávkovej a bláznivej cesty." Ako to robí pri väčšine svojich príspevkov na Instagrame, Lourdes vypla komentáre, ale video krátko po tom, ako ho v stredu zdieľala, "lajklo" takmer 200 000 ľudí. Vo videu veľmi pripomínala svoju slávnu mamu z 90. rokov, keď nosila ikonickú špicatú podprsenkou od Jeana-Paula Gaultiera.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lourdesleon)

Madonna sa netají tým, že je na svoju dcéru hrdá, pred časom sa v rozhovore pre Vogue vyznala, ako veľmi svoju dcéru obdivuje. "Som zelená od závisti, pretože je neuveriteľná vo všetkom, čo robí - je neuveriteľná tanečnica, skvelá herečka, nádherne hrá na klavíri, v oblasti talentu je oveľa lepšia ako ja. Ale nemá rovnaký drive," vyjadrila sa slávna mama, no zdôraznila aj výhrady. Vysvetlila hneď aj dôvody. "Ona má aj matku a ja nie. Ona vyrastala s peniazmi a ja nie. Takže všetko bude iné," povedala speváčko, no uvedomuje si, že sú to fakty a nedá sa s tým nič robiť. Poradiť jej zrejme nedokáže. Lourdes síce nemá chuť toľko na sebe pracovať a prebíjať sa životom takým svojráznym a tvrdým spôsobom ako jej slávna matka, ale sebavedomie a sklony k exhibicionizmu jej iste nechýbajú. Tvrdí, že hudba ani herectvo ju nazaujímajú. Aby vraj nad ňou nemala mama takú moc, hneď po maturite sa osamostatnila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lourdesleon)

Súvisiace články

Najčítanejšie