Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čo sa to stalo so snúbencom Lucie Bílej?! Radek Filipi je na nepoznanie!
Zdielať na

Čo sa to stalo so snúbencom Lucie Bílej?! Radek Filipi je na nepoznanie!

Archívna reportáž

Dlhoročný priateľ Lucie Bílej (56), svalnatý obor Radek Filipi (38), sa vlani pochválil trofejou, či vlastne až dvomi. Z majstrovstva Európy v tlaku na lavičke (bench presse) si priviezol domov dve medaily, zlatú a striebornú. To ho povzbudilo do ďalších tréningov, aby si tento rok mohol úspech zopakovať. Niekoľko mesiacov v tomto smere zaberal na plné obrátky. A pridal aj niečo, čo ostatné roky zanedbal - dostal sa do špičkovej fyzickej formy.

​Ktovie, či v prípravnom ošiali, alebo prosto tréningovou chybou, ale Radek to v jednom momente zrejme trochu prehnal a je po nádejách. Trofej sa tento rok nekoná. "Týždeň pred súťažou som dostal zápal bicepsu, tak sme ju museli zo zdravotných dôvodov odložiť," povedal v relácii Showtime sklamane Radek. Ako správny atlét to zobral ale športovo a predsa len našiel na celej veci niečo pozitívne.

Napochybne obrovským benefitom z prípravy je fakt, že sa mu podarilo pod vedením trénera poriadne schudnúť. Vďaka tomu akoby mu ubudlo 10 rokov. "Keď sme boli vo fáze zhadzovania, tak sme sa s trénerom rozhodli, že by sme v tom mali pokračovať, a hrozne nás to chytilo. Zrazu uplynulo päť mesiacov a ja som schudol 32 kíl. Teraz vážim 105 kilogramov, to som mal asi naposledy na základnej škole," viditeľne sa teší z úspechu tento svalnatý obor. To, čo mu ubudlo, je zjavne len nadbytočný tuk, muskulatúra ostala. Aby sa tuku zbavil, musel zvýšiť objem cvičení a zmenšiť a upraviť  porcie jedla. Kilá išli rýchlo dolu.

Ostatné roky Radek zbieral medaily:

​Iste nie je takýto rýchly postup vhodný pre každého, ale je skvelé nechať sa inšpirovať k zdravej zmene životného štýlu. Radek preto vysvetlil, ako šiel na to on. "Cvičil som 5 - 6-krát týždenne. Čo sa týka jedla, tak to bolo veľmi jednoduché, len mäso s ryžou alebo zemiakmi. Ale pre mňa ako milovníka sladkostí to bolo peklo," priznal sa. Lucie Bílá sa ale o stratu sily svojho snúbenca, cestovného manažéra a ochrankára v jednom, báť nemusí. V posilňovaní ho podporuje, aj keď sama tomu neholduje.  "Lucinka je zlatá, je mojou najväčšou podporou. Počas celého priebehu mi bola neskutočnou oporou," rozplýva sa. Veľmi si to váži a rozhodne by ju za žiadnu inú nevymenil. "To nehrozí. Lucinka je zlatíčko a ja viem, kde je moje miesto," dušuje sa zaľúbenec.

Radek vyzerá skutočne fantasticky, je z neho iný človek:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radek FILIPI (@radekfilipi)

Mnohé ženy môžu úspešnej speváčke Radka len závidieť, je preto na neho právom hrdá. Vie ale, že mu treba poskytnúť aj dostatok priestoru na jeho záľubu. V posilňovni, kde má kontakt s inými podobne zameranými ľuďmi, býva takmer denne, keď nemá pracovné povinnosti. Počas pandémie si zriadil posilňovňu aj doma u Lucky, ale nebolo to ono. "Potrebujem kontakt, že si dáš kávu, pokecáš s kamarátmi. Tá atmosféra vtiahne. Doma je to fajn, ale fitko je fitko," zveril sa so svojimi pocitmi. Po vyliečení sa zo zápalu iste zas v posilňovaní pokračuje, aby získal dalšie ocenenia. 

Lucie je na Radka veľmi hrdá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie