Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
A bude svadba! Hviezdny herec pokľakol a je veľmi šťastný!
Zdielať na

A bude svadba! Hviezdny herec pokľakol a je veľmi šťastný!

Archívne video

Britský herec Tom Hiddleston, známy z Marveloviek ako Loki, ocenený aj Zlatým glóbusom, sa v jeho 41 rokoch konečne rozhúpal a požiadal o ruku svoju priateľku Zawe Ashton (37). Malo sa tak stať pred tromi mesiacmi a až teraz to oficiálne potvrdil sám herec.

"Som veľmi šťastný," vyznal sa herec v rozhovore pre LA Times. Špekulácie o ich zasnúbení sa objavili už v marci, keď pár odfotografovali na odovzdávaní cien BAFTA 2022. Na prsteníku ľavej ruky Zawe bolo vidieť prsteň s diamantom. Dvojica sa vtedy ale k tomu nevyjadrila. ​S herečkou sa dali dokopy v roku 2019, keď spolu stáli na divadelných doskách.

Tom Hiddleston patrí k najvýznamnejším britským hercom a v roku 2017 sa objavil aj na zozname najvplyvnejších ľudí v Spojenom kráľovstve. V roku 2015 bol vymenovaný za prvého oficiálneho zakladajúceho veľvyslanca Britského filmového inštitútu. Bol označený za najštýlovejšie a najlepšie oblečeného muža v šoubiznise. Režisér del Toro a autor komiksov Stan Lee sa zhodli, že je to vraj "najkrajší chlap na svete, akého kedy stretnete“. Iste je idolom aj mnohých zien, ale on sám pred Zawe sa oficiálne vážnejšie spájal len s dvomi. V rokoch 2008 až 2011 chodil s herečkou Susannah Fielding (37) a v roku 2016 s Taylor Swift (32). Po ich rozchode Hiddleston pre GQ povedal, že táto držiteľka Grammy je "úžasná žena". 

​Držiteľ Zlatého glóbusu a ceny Laurence Oliviera v rozhovore z februára 2017 spresnil, že jeho krátky vzťah so Swift bol "samozrejme skutočný", a dodal: "Je veľkorysá, milá a krásna a prežili sme najlepšie chvíle." Hiddleston ešte poznamenal, že chcel mať so speváčkou vážny vzťah, ale nevyšlo im to. "Vzťah si vždy vyžaduje prácu. Vzťah v žiare reflektorov si vyžaduje veľa práce," prízvukoval. Až dva roky po ich rozchode sa dal herec dokopy s jeho teraz už snúbenicou Ashton počas spoločného účinkovania na Broadway v divadelnej hre Zrada. Ich vzťah však držali dlho v utajení. 

Čerstvo zasnúbená Zawe Ashton si zahrá v pripravovanej dráme Mr. Malcom's list úlohu Julie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zawe Ashton (@zawe)

Konečne v septembri roku 2021 sa Tom so Zawe objavil oficiálne na verejnosti, keď sa spolu prešli pa červenom koberci počas udeľovania cien Tony. Všetkých tým, ako im to spolu pasovalo, ohromili. Elegantný Hiddleston sa predviedol v tmavom obleku a jeho partnerka v červených šatách. Pár pôsobil zamilovane, keď sa počas pózovania pre fotografov na podujatí objímal okolo ramien. Hiddleston spolu s Ashton bývajú v oblasti Belsize Park na severozápade Londýna. Tom nezaháľa ani v práci. V apríli 2022 bolo oznámené, že bude účinkovať v seriáli The White Darkness a bude ho aj produkovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie