Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brzobohatý na spermiograme! Jeho mama Gregorová už verejne prijala Ondrovu frajerku do rodiny, je to vážne!
Zdielať na

Brzobohatý na spermiograme! Jeho mama Gregorová už verejne prijala Ondrovu frajerku do rodiny, je to vážne!

Archívna reportáž

Ako to dobre poznajú diváci televízie JOJ, známe tváre zo šoubiznisu v relácii Inkognito hádajú, aké povolanie má hosť. Jedným z hádajúcich je v Česku aj Ondřej Gregor Brzobohatý (39), o ktorom sa vie, že deti napriek jeho dvom doterajším manželstvám, nemá. Podaktorí si myslia, že chyba môže byť v ňom, čo by nebolo nič neobvyklé. A ktovie, či to bola iba náhoda, keď sa ako hosť objavil v relácii gynekológ a pôrodník, ktorý sa špecializuje na asistovanú reprodukciu. Svoje účinkovanie v relácii využil preto aj na osvetu.

​Doktor Štěpán Budka v rámci svojho vstupu prezradil, že muži často podceňují vyšetrenie na spermiograme a prídu, až keď musia riešiť problém s počatím. Možno chcel moderátor Libor Bouček (41) ako vždy v tejto relácii trochu provokovať, keď sa rozhodol položiť prítomným pánom v štúdiu otázku: "Chlapci, spravili ste si niekedy spermiogram?" Ako jediný prejavil odvahu a priznal sa práve Brzobohatý: "Áno, spravil." Detaily však nedodal.

Je známe, že s exmanželkou Taťánou sa práve krátko pred rozchodom údajne chceli pokúšať o bábätko, no osud to zariadil inak. Ondřej má ale po svojom boku už pár mesiacov novú lásku, moderátorku Danielu Písařovicovú (43). Tá sa netají tým, žeby deti chcela a skutočne už má aj najvyšší čas. Ostáva veriť, že Ondřejove výsledky spermiogramu boli dobré.

Hana sa zaskvela v jojkárskom seriáli Hranica, kde jej pár rôčkov pridávali:

​Daniela v Inkognite popri Brzobohatom účinkuje tiež, preto mohla byť jeho odpoveďou trochu zaskočená. Dobre vie, že mnohí očakávajú ich oznámenie o tehotenstve. Biologické hodiny im totiž tikajú a nemali by váhať, ak nechcú zostať bezdetní. "Neviem si predstaviť život bez lásky. A vlastne bez detí. Veľmi by som chcela mať v živote dieťa," vyjadrila sa pred časom Daniela. Ako sa zdá, lásku jej osud už doprial, už len pracovať na bábätku.

Fotku s Danielou zatiaľ Ondřej na Instagram nepridal, zato nevymazal ani jednu s Taťánou:

Vnúčatko by iste privítala aj Ondřejova mama, Hana Gregorová (69). Od dcéry Roly sa ho nedočkala, a tak to zostáva na synovi. Možno aj preto si jeho novú lásku pochvaľuje, na rozdiel od jeho dvoch bývalých manželiek. Na premiére Ondrovho muzikálu Slunce, seno, jahody Danielu privítala bozkom a pozvala na drink. Potom ju usadila k sebe do lóže, kde nechýbala ani jej dcéra Rola, takže Daniela sa už ocitla v rodine. Samozrejme, potenciálna svokra prihodila aj kompliment a Daniela jej ho opätovala. "Rozumieme si, je to fajn ženská," povedala o Gregorovej a podobne sa vyjadrila aj o nádejnej švagrinke Role. Zdá sa, že už skutočne nič nestojí v ceste tomu, aby u Ondřeja povestné "do tretice" skutočne vyšlo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie