Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Farna vyráža dych videom s dcérkou! TOTO skúšajú mnohé mamy, Ewa je ale iný level!
Zdielať na

Farna vyráža dych videom s dcérkou! TOTO skúšajú mnohé mamy, Ewa je ale iný level!

Archívna reportáž

Speváčka Ewa Farna (28) bola vždy krásna žena, ale vďaka materstvu akoby ešte viac rozkvitla a jej zvláštne vyžarovanie nie je možné prehliadnuť. Ako počas prvého tehotenstva, tak aj počas druhého sa nebála verejne vystupovať do poslednej chvíle a veľmi jej to svedčalo. Nosila priliehavé outfity, aby svoje bruško plné lásky hrdo ukázala svetu. Získala si tým sympatie nejedného človeka.

​Ešte väčší obdiv si vyslúžila aktuálne zverejnením nahrávky videa s malou dcérkou, ako jej spieva. Dcérke do tváre vidieť nebolo, iba jej telíčko, ktoré si Ewa pridŕžala na kolenách a jej rúčky držala vo svojich. Pesnička veru nebola z tých najľahších, ale Farna ju zvládla bravúrne, ako sa to od nej aj dalo čakať. "Podľa mňa je treba púšťať (alebo spievať) budúcej generácii dajme tomu Aliciu Keys. Tie jej piesne," komentovala svoj spev pre malú Ellu, ako aj uznávanú americkú speváčku, ktorú Ewa napodobnila ako nič. Pochopiteľne, snáď všetky mamy spievajú svojim deťom, ale nedá sa nič robiť, nie je každá Farna. Našťastie, pre každé dieťatko je hlas jeho mamy tým najkrajším, nech už spieva akokoľvek. Ewinu dcérku mamine číslo rozhodne zaujalo a navyše sa tým pestuje a rozvíja aj hudobný sluch, ktorý by mala mať dobrý ako po nej, tak aj manželovi Martinovi Chobotovi (32), ktorý je hudobník aj skladateľ.

Ewin prístup k deťom sa páči aj jej bývalému manažérovi, ktorý ju objavil, hudobnému producentovi Leškovi Wronkovi. Vyzdvihuje, že popri materstve nezanedbáva ani kariéru. "Veľmi sa mi páči, ako dokáže skĺbiť kariéru, manželstvo a materstvo. Je to veľmi náročné pre každú ženu, ktorá chce byť úspešná vo svojom odbore. Keďže má veľkú oporu v manželovi Martinovi a má vzor nielen z domu, ale tiež trochu aj vo mne, tak jej prajem do tretice všetko dobré," povedal v rozhovore pre ŽivotvČesku.cz a zrejme je praje aj tretie dieťa, keď jej to tak dobre ide. Dvojnásobná mamička vyzerá vo videu s vrkočami ako dievčatko. 
V jojkárskom programe Super Karaoke prezradila Ewa aj niečo málo o jej manželovi:

​Farna je vzorom pre ženy aj vďaka svojmu pozitívnemu vzťahu k jej žensky tvarovanému telu. Netrápi sa ním, lebo si uvedomuje veľa skutočne dôležitých vecí v živote ženy a tehotenstvo jej to potvrdilo. V minulosti ju mnohí priam odsudzovali za to, že ako celebrita nemá požadované miery podľa módnych diktátov, ale vďaka jej sebavedomiu tomu nepodľahla, čo sa stáva, žiaľ, mnohým iným ženám. Svoje telo sa naučila mať rada, také aké je, napriek kritike, a jej ešte plnšie tvary v tehotenstvo brala samozrejme bez problémov."Keď som odrazu bola tehotná, pochopila som, že to telo, bez ohľadu na to, akú má veľkosť, je jednoducho neuveriteľný nástroj, ktorý nám slúži a dostali sme ho vlastne zadarmo. Považujem za naozaj obdivuhodné, koľko toho zvládlo a koľko toho aj zvládne," vyznala sa pred časom a mohla by byť vzorom ostatným ženám aj v tomto smere.

Ewa Fara zdieľala intímny moment s dcérkou na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie