Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jennifer Lopez šokovala! Vzala dcéru na pódium, ale oslovovala ju zámenom ONI!
Zdielať na

Jennifer Lopez šokovala! Vzala dcéru na pódium, ale oslovovala ju zámenom ONI!

Archívna reportáž

Slávna americká speváčka a herečka Jennifer Lopez vystúpila pred pár dňami v Los Angeles na galavečere istej nadácie. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby si na pódium neprizvala vzácneho hosťa - vlastnú dcéru. No ani to ešte nebolo na vystúpení to najprekvapivejšie.

​Speváčka privítala na pódiu svoju dcéru, 14-ročnú Emme Maribel Muñiz, ktorej otcom je exmanžel J.Lo, spevák Marc Anthony. No keď pubertiačku vítala, nezaznel žiadny ženský rod - speváčka použila rodovo neutrálne zámená, píše portál Independent.

Lopez povedala publiku: "Naposledy sme spolu vystupovali na takomto veľkom štadióne a ja ich stále žiadam, aby so mnou spievali, a oni nechcú. Takže toto je veľmi výnimočná príležitosť. Sú veľmi, veľmi zaneprázdnení, objednaní a drahí". Jennifer vtipkovala na adresu svojej dcéry, ktorá zjavne hľadá svoju identitu.

Emme má skutočne talent po mame, hoci sa vôbec nepodobajú:

"Keď vystúpia, stoja ma veľa. Ale stoja za každý jeden cent, pretože sú mojím najobľúbenejším duetovým partnerom všetkých čias. Takže, ak mi to dovolíte..," dodala zvesela Jennifer a privítala na pódiu svoju dcéru. Emme má aj brata, dvojičku menom Maximillian. Či je ten so svojím rodom spokojný nie je známe, no Emme už nejaké dobu nepôsobí ako typické dievča.

@christinathesupermom Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance ♬ original sound - ChristinaTheSupermom

Navyše, keď Emme so svojou mamou spievala pieseň "A Thousand Years" od Christiny Perri, ako aj časti piesne "Born in the USA" Brucea Springsteena, držala v ruke mikrofón v dúhovej farbe. Fanúšikovia J.Lo sú z jej podpory dcére nadšení, ako dali jasne najavo v komentároch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? (@jloveeer_)

Súvisiace články

Najčítanejšie