Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mamba Dasha a Tony Porucha priznali, ako často majú SEX! Ťažko sa tomu verí!
Zdielať na

Mamba Dasha a Tony Porucha priznali, ako často majú SEX! Ťažko sa tomu verí!

Archívna reportáž

Speváčka a herečka Dáša Šarközyová (34) a tanečník Martin Rakický (31) tvoria už roky stabilný pár. Hoci sú už aj zasnúbení, zatiaľ sa pred oltár ešte nedostali. Koncom roka 2018 sa im narodil synček, potom sa pustili do stavby domu, prišiel covid a ako bonus Dáša dostala aj životnú rolu v muzikáli Bodyguard. No tento pár je dôkazom, že aj bez papiera to môže fungovať.

​Mamba Dasha a Tony Porucha, ako znejú umelecké mená týchto talentovaných ľudí, patria určite k najsymatickejším, ale aj najzábavnejším párom v šoubiznise. Ich spoločné videjká už roky bavia desaťtisíce sledovateľov na Instagrame, a teraz sa rozhodli prísť s niečím ešte osobnejším.

Snúbenci si našli chvíľku, aby zodpovedali zvedané párové otázky ich priaznivcov. Bolo veľmi milé pozorovať jednak zhodu v mnohých ohľadoch, ale aj celkom jasnú lásku, ktorá sa nad týmito dvomi veselými zaľúbencami priam zhmotňuje.

Pozrite si Tonyho všestranné umenie v pesničke Chlapci sú chlapi:

Po prvej otázke na tému, čo si jeden na druhom najviac ceníte, prišla ale rovno tá najpikantnejšia. "Ako často je podľa vás dobré mať sex? Do týždňa," opýtal sa ktosi a spôsobil tým páriku výbuch smiechu. Azda väčšina tých, ktorí majú deti a popri tom milión iných povinností veľmi dobre chápe, prečo ten smiech a "vypadnuté" Tonyho oči neveriac časovému úseku.

Pobavte sa na úprimných odpovediach páriku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha)

"Do týždňa?! No neviem, či sa zmestíme do tejto škály. Ale ideálne každý deň," povedal pobavený Tony za veľkého smiechu Dáši. Je jasné, že asi ľahšie by sa odpovedalo na otázku "do mesiaca", ako to mnohé dlhoročné páry poznajú. Hoci pri tak príťažlivom páre sa možno ťažko verí tomu, že sa na seba nevrhajú skutočne každý deň, ale život to obvykle zariadi trošku inak. Podstatné je, že z ostatných odpovedí je jasné, že im to aj bez každodenného sexu klape perfektne.

Súvisiace články

Najčítanejšie