Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
TAKTO je to v skutočnosti s láskou Hanychovej a milionára Soukupa! Pravdu odhalil Agátin kamarát!
Zdielať na

TAKTO je to v skutočnosti s láskou Hanychovej a milionára Soukupa! Pravdu odhalil Agátin kamarát!

Zdroj: Instagram/AH

Muž, ktorý už roky patrí v českom mediálnom svete medzi najväčšie postavy s nemalou mocou, Jaromír Soukup (53), sa síce rád vŕta v súkromí druhých, svoje si však vždy chránil. O jeho bývalej manželke a dvoch deťoch sa toho veľa nevie. Po rozvode tvoril šesť rokov pár s pôvabnou herečkou Kateřinou Brožovou (54), expriateľkou Borisa Kollára, z ktorej v jeho televízii spravil aj moderátorku spoločenskej relácie. Neskôr tvoril pár s opernou speváčkou Terezou Mátlovou (46) a teraz ho očarila Agáta Hanychová (37).

​Je vidieť, že Jaromír Soukup si potrpí na atraktívne krásky, doteraz blondínky v zrelšom veku. Ako Kateřina, tak aj Tereza si zas vždy potrpeli na majetných mužoch, aj na čo najväčšej diskrétnosti vo vzťahu. S najnovšou partnerkou Agátou Hanychovou (37) sa u Soukupa začalo všeličo meniť. Je od neho výrazne mladšia a brunetka. Navyše táto známa influencerka s obľubou zverejňuje všetko, čo sa okolo nej len mihne. Má takmer 300 tisíc sledovateľov na Instagrame, ktorých kŕmi novinkami každý deň. Po prevalení jej deviateho, či azda až desiateho vzťahu od rozchodu s hercom Jakubom Prachařom (38) ich opäť informuje o romantickom priebehu jej novej lásky. Kulisy si nato pár vybral priam ako z filmu, slnečnú Marbellu a luxusnú Soukupovu vilu. 

Doteraz si Hanychová vyberala partnerov skôr medzi rovesníkmi a tvrdila, že "muži po štyridsiatke čudne zapáchajú". Z päťdesiatnika Soukupa je však vraj nadšená. "Môžem len povedať, že som naozaj šťastná," tvrdila, keď sa priznala k jej novému vzťahu s tým, že viac to komentovať nebude. Jaromír zas vo svojej televíznej relácii o VIP s nadšením ohlásil, ako sa ocitol vďaka vzťahu s Hanychovou na titulkoch s pripomenutím, že "žiadne pikantnosti sa odo mňa nedozviete." A tiež nezabudol zdôrazniť: "Každý má právo na kúsok šťastia, vrátane mňa a Agáty". Verejnosť ale nad ich vzťahom krúti hlavami. Mnohí si myslia, že ide o nejakú mediálnu hru či kampaň. 

Takto Soukup potvrdil jeho nový vzťah:

Našiel sa ale jeden človek, ktorý sa rozhodol povedať, ako to medzi Soukupom a Hanychovou naozaj je. "Nie je to žiadna hra, sú spolu celkom naplno. Trvá to už najmenej mesiac. A je to obrovská láska. Jaromír je z nej načisto hotový, správa sa k nej veľmi pekne. Ona je z neho hotová tiež, ale to Agáta je na začiatku hotová celkom z každého," prezradil pre Extra.cz jej nemenovaný dobrý kamarát s uštipačnou poznámkou. "Ako som mal príležitosť ich spolu poznať, tak je to medzi nimi veľmi fajn. Jaromír je zamilovaný až po uši. To naozaj nemôže byť žiaden trik, nehrajú to. Sú v tom až po uši," tvrdí presvedčivo o tejto romanci.

Potvrdil ale to, kde a kedy preskočila iskra. "Naozaj sa to začalo v štúdiu, kam Jarda pozval Agátu do jednej zo svojich relácií a potom ju tam, až veľmi nápadne, pred všetkými vychvaľoval. Ktoré dievča by to nepotešilo? Agáta bola navyše prekvapená, ako je Soukup naživo strašne fajn," prezradil moment, keď Agáta zjavne prehodnotila svoj názor na starších mužov. Aktuálne si spolu užívajú dokonca aj s Agátinými deťmi a Soukupovou potenciálnou svokrou, Veronikou Žilkovou. Na hru to už skutočne nevyzerá, možno Agáta konečne stretla toho pravého.

Agáta a Jaromír su v tom vraj až po uši: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie