Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
To bol fakt zlý nápad! Affleckov 10-ročný syn NABÚRAL požičané Lamborghini!
Zdielať na

To bol fakt zlý nápad! Affleckov 10-ročný syn NABÚRAL požičané Lamborghini!

Archívna reportáž

Hoci si v USA robia vodičáky už stredoškoláci, až také voľné, aby za volant mohli sadnúť aj žiačikovia základnej školy to za oceánom nemajú. A predsa sa hviezdny herec Ben Affleck rozhodol, že svojmu 10-ročnému synovi Samuelovi spraví radosť a posadil ho za volant Lamborghini.

​Auto, ktorého cena začína zhruba na štvrť milióne eur, je nepochybne snom každého chlapca, či lepšie povedané, asi pomaly každého milovníka áut. Hoci Ben Affleck (49) by si ho nepochybne mohol dovoliť, predsa len zjavne nevyhadzuje peniaze nadarmo a radšej si bol parádne žlté SUV požičať. V nedeľu sa vybral so synm, aj so snúbenicou Jennifer Lopez do požičovne v Los Angeles, píše portál TMZ. Chlapec dostal povolenie sadnúť si na miesto vodiča. A to zjavne nebol práve najlepší nápad.

Samuel zaradil v žltom aute spiatočku a nacúval do zaparkovaného bieleho vozidla. Okamžite vystúpil a skontroloval obe autá. Jeho otec urobil to isté, no na chlapca šoková situácia zjavne doľahla a otec ho musel utešovať objatím. Fotky aj video z nehody si môžete pozrieť TU.

Affleck v živote okúsil všeličo, aj boj s alkoholizmom:

​Najmladší syn Afflecka, ktorého má s herečkou Jennifer Garner, mal ale šťastie. Na Lamborghini ani bielom BMW neostali žiadne stopy po ťukanci, uviedol pre TMZ Affleckov hovorca. Zamestnanec požičovne uviedol, že slávnu rodinku radi opäť privítajú vo svojom podniku a dúfajú, že sa vrátia. "Keď Samuel nastúpil do auta, trhlo sebou sem a tam. Máme malé parkovisko a autá sú blízko seba. Všetko ale bolo v poriadku," zhodnotil zamestnanec požičovne.

​Držiteľ Oscara má s bývalou manželkou Jennifer Garnerovou syna Samuela, ako aj dcéry Violet (16) a Seraphinu (13). Affleck a 50-ročná herečka spolu vychovávajú deti od ich rozchodu v júni 2015, pričom herec uviedol, že "je dôležité, aby deti vychovávali dvaja rodičia". "Otca potrebujete pre pozitívnu posilu. To som dostal od svojho otca - a chýbalo mi to, keď tam nebol," vyznal sa Ben. Pokiaľ ide o Affleckovu snúbenicu, Lopez spoluvychováva dvojčatá Maximiliana a Emme so svojím bývalým manželom Marcom Anthonym. J.Lo a Affleck sa v apríli druhýkrát zasnúbili po tom, ako minulý rok po 17 rokoch obnovili svoj románik.

Súvisiace články

Najčítanejšie