Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
A bude svadba! Ben Affleck pokľakol a dal Jennifer Lopez TENTO neobyčajný zásnubný prsteň!
Zdielať na

A bude svadba! Ben Affleck pokľakol a dal Jennifer Lopez TENTO neobyčajný zásnubný prsteň!

Archívna reportáž

Klebetilo sa o tom dlho, už je to pravda! Takmer presne na prvé výročie obnoveného vzťahu hollywoodskych miláčikov J.Lo a Ben Affleck ohlásila speváčka veľkú novinu. Na svojej stránke On The JLo celá rozžiarená ukázala svetu krásny zásnubný prsteň so zeleným diamantom.

​Jennifer Lopez oznámila zasnúbenie v krátkom videu, v ktorom zaľúbene hľadí na prsteň so zeleným diamantom"Si dokonalý," hovorí Lopezová v hlase, zatiaľ čo hrá romantická hudba. Už v piatok večer na sociálnych sieťach dráždila priaznivcov naznačovaním "vzrušujúceho a špeciálneho" oznámenia. Veľmi rýchlo všetci pochopili, o čo ide, hoci sa pre detailný pohľad museli zaregistrovať na webe JLo, ktorá tým opäť raz ukázala obchodnícky talent.

52-ročná Lopezová a 49-ročný Affleck vyvolali už začiatkom týždňa fámy o zásnubách, keď ju odfotili s obrúčkou na prstenníku počas nákupov v Los Angeles so 14-ročnou dcérou Emme. Zasvätenci blízki Affleckovi nedávno pre Page Six uviedli, že by neboli prekvapení, keby ju opäť požiadal o ruku.

Všetci veria, že láska pomohla Benovi definitívne poraziť aj jeho démona:

​Dvojica spolu začala prvýkrát chodiť v roku 2002 a fanúšikovia aj médiá ich už zakrátko nazvali "Bennifer". Obaja sa v tom čase rozhodne nehanbili prezentovať svoju vzájomnú lásku, napríklad aj v Lopezovej videoklipe Jenny From the Block. V novembri toho istého roku Affleck požiadal Len o ruku 6,1-karátovým ružovým diamantom za šialených 2,5 milióna dolárov.

Pozrite si dojatú JLo a jej krásny prsteň:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mari✨ (@eunoia_mari)

Žiaľ, obrovská pozornosť verejnosti viedla k tomu, že pár odložil a nakoniec svadbu aj zrušil. "Vzhľadom na nadmernú pozornosť médií, ktorá sprevádzala našu svadbu, sme sa rozhodli termín odložiť. Keď sme zistili, že vážne uvažujeme o najatí troch samostatných 'falošných neviest' na troch rôznych miestach, uvedomili sme si, že niečo nie je v poriadku," stálo vtedy vo vyjadrení páru. Lopez zrušila zásnuby začiatkom roka 2004 a v júni toho istého roku sa vydala za speváka Marca Anthonyho a majú spolu dvojičky. Affleck sa medzitým dal dokopy s herečkou Jennifer Garner, s ktorou má tri deti. Obe manželstvá sa však skončili rozvodom, Lopez sa ale v roku 2017 zasnúbila s Alexom Rodriguezom. Pred rokom sa rozišli a Ben už nezaváhal. Snáď už to tentokrát vyjde.

Takto JLo naťahovala fanúšikov a lákala ich na svoj web, kde zverejnila veľkú novinu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie