Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hanychová sa prosto nezmení! Akonáhle to funguje, už ju to nebaví a je koniec!
Zdielať na

Hanychová sa prosto nezmení! Akonáhle to funguje, už ju to nebaví a je koniec!

Archívna reportáž

Kontroverzná Influencerka Agáta Hanychová (37), ktorá takmer bezpracne zarába, využíva každú možnosť na zviditeľňovanie. To jej zaručuje ďalšie príjmy z reklamy na sociálnej sieti, kde ju sleduje 275 tisíc sledovateľov. To si iste všimol aj mediálny magnát a majiteľ súkromnej televízie Jaromír Soukup (53) a pozval ju na rozhovor do jeho relácie. Preskočila iskra a od minulého týždňa sa netaja, že spolu chodia. Špekuluje sa, že by Agáta mohla dostať aj flek v jeho televízii. Zatiaľ sa objavila !"len" na obálke časopisu Exkluziv, ktorý partí pod Soukupove vydavateľstvo. Teraz si obaja spolu užívajú chvíle dovolenky v jeho vile v španielskej Marbelle.

Hoci to môže byť na prvý pohľad zvláštne, zdá sa, že priateľ číslo deväť či dokonca desať, rátajúc od rozchodu s Prachařom, s k Agáte charakterovo hodí najviac. Obaja zbožňujú publicitu, sú extroverti, priam exhibicionisti, majú radi peniaze a sú úspešní v tom čo robia. Agáta má navrch v nestálosti, a to nielen čo sa týka lásky, ale aj biznisu. "Mala som veľa e-shopov s oblečením a vždy som vymyslela nejakú horúcu novinku. Kedysi to boli napríklad tylové sukne, ktorých sa predalo okolo troch tisíc. Teraz na to nemám celkom čas, ale je pravda, že chystám kolekciu plaviek na wake, pretože dievčatám v normálnych bikinách vypadávajú prsia. Dohodla som sa s krajčírkou, ja už ich mám doma a budem ich skúšať, či mi z toho vylezú tie prsia," prezradila  prelietavá Agáta pre Super.cz čosi o jej ďalšom nápade. 

 "Ešte mám jeden e-shop, kde sme vyrábali také maľované bundy. Ale ja vždy, keď to rozbehnem a funguje to, tak ma to prestane baviť. Ale toľko e-shopov ako psov a mužov som určite nemala ," podotkla so smiechom sebakriticky dcéra herečky Veroniky Žilkovej (60). Zverejnenie jej posledného vzťahu so Soukupom vyvolalo obrovské prekvapenie, ale do istej miery aj sklamanie, keďže len predvedávnom Agáta tvrdila, ako by nemohla byť s niekým starším. Ľudia si uťahujú, že je to len ďalšia jej reklama. 

Agáta si obľúbila vodné športy ako surf či wakeboard, rozhodla sa vytvoriť vlastný rad plaviek, ktoré udržia prsia pokope aj pri náročných jazdách na vode:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Nečudujem sa, Agáta je asi dosť zúfalá, keď píše do náhodných firiem a ponúka svoje bezkonkurenčné služby influencerky na Instagrame," napísal jeden z komentujúcich. A pridal sa aj ďalší. "Predvlani nám Agáta písala, že bude počas prázdnin jazdiť s karavanom po ČR a či by sme ju nechceli sponzorovať. Minulý rok nám Agáta napísala, že bude mať reláciu o varení a či ju nechceme sponzorovať. Tento rok už sponzora má. Len dotyčný ešte nevie, že potrebuje pokryť len tie letné mesiace," zavtipkoval si na Agátin účet istý podnikateľ.

Ale ako vycítil zrejme aj Soukup, Agáta to s reklamnou kampaňou vie. To isté si totiž myslí na základe vlastných skúseností aj istý manažér, ktorý pre eXtra o spolupráci s Hanychovou povedal: "Veľa ľudí nad ňou síce ohŕňa nos, ale rozhodujú čísla. A Agáta nám urobila šou, pritiahla záujem ľudí o značku a ďaleko predčila naše očakávania. Vôbec nie je hlúpa, veľmi dobre vie, čo má pre produkt spraviť, a naozaj sme si ju nemohli vynachváliť." Ani ďalší marketingový expert, ktorý síce Agátu nemal v žiadnej kampani, nepodceňuje jej možnosti. "Vo všeobecnosti môžem zo svojej skúsenosti povedať, že celebrity z bulváru a klasických médií, typicky z reality šou, nemusia byť vôbec zlé, títo ľudia môžu mať veľmi dobré výsledky," komentoval prísun takýchto osôb, ktoré ak majú dobrý vzťah s publikom, môžu teoreticky prispieť k úspešnosti kampaní. Logicky, z toho plynú pekné príjmy aj pre influencerov, ktorí dokážu pri minime námahy zarobiť za jeden post na sociálnej sieti s prehľadom aj päť a viac tisíc eur. Agáte sa jednoducho nedá čudovať, že sa obracia na všetky strany.

Agáta jednoducho vie vyťažiť s pozornosti médií všetko, vzťahy s mužmi nevynímajúc:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie