Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Plačková to otvorene priznala! TAKÁTO bola jej reakcia, keď zistila, že bude mať syna!
Zdielať na

Plačková to otvorene priznala! TAKÁTO bola jej reakcia, keď zistila, že bude mať syna!

Archívna reportáž

Zuzana Strausz Plačková (31) oslávila v piatok veľkolepou párty nielen narodeniny, ale najmä svoje tehotenstvo a blížiaci sa príchod bábätka na svet. Pri tej príležitosti sa manželia Strauszovci po prvýkrát dozvedeli, akého pohlavia ich "zázračné bábo", ako hlásal svetelný nápis na párty, bude.

​Mnohí neverili, že Zuzana a René skutočne netušili, akého pohlavia bude ich dieťatko. Zdalo sa byť nepravdepodobné, že by dvojica, ktorá svetu ukazuje na pohľad celý súkromný život, sa práve v tomto bode zachovala tak trpezlivo a tajnostkársky.

No ako napokon mohli všetci vidieť na videu z momentu, keď všetko okolo manželov Strauszovcov vybuchlo v modrých farbách, prekvapenie rozhodne nehrali. No rovnako bolo jasné, že kým René začal priam šalieť od radosti, Zuzana ostala skôr v šoku.

Ktovie na ako dlho si Zuzana dopraje pauzu od jej cestovateľskej vášne:

​Napokon, aj podľa farby, do ktorej boli ladené dekorácie, no aj podľa toho, čo mali René a Zuzana oblečené sa dalo predpokladať, že sa pripravovali na príchod dievčatka. Zrejme práve Plačková si možno o niečo viac želala malú princeznú, aby ju mohla parádiť, napokon, otvorila si práve obchod plný šatočiek pre dievčatá. "Bolo to niečo nádherné a vstrebávam to celý víkend. Vidieť Reného radosť, zažiť môj malý šok, že tam nie je ružová a vstrebať tu modrú bolo niečo neopísateľné, naozaj, takýto moment prekvapenia si zapamätáte na celý život," napísala Zuzana na Instagram dojmy z oslavy a z jej slov je jasné, že bola pripravená na ružovú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

"Slzy šťastia dojatia z celej tej atmosféry, plakali sme všetci, naozaj, o takéto chvíľky v našich životoch sa treba deliť a šíriť tu lásku a šťastie kde sa len dá. Tešíme sa na nášho synčeka, ktorému budeme každý deň do konca života pripomínať, ako veľmi ho milujeme," vyznala sa Zuzana a niet pochýb, že hoci ju možno v prvom momente šokovalo, že nebude mať dcéru, azda trvalo len sekundy, kým sa začala skutočne tešiť na synčeka, asi ako každá mama, ktorá potvrdí, že v konečnom dôsledku platí známe klišé - "hlavne, aby bol zdravé", nech už mala predtým akékoľvek preferencie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie