Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hanychová sa cíti byť s milionárskym milencom na koni?! TAKTO tvrdo si kopla do exmanžela Prachařa!
Zdielať na

Hanychová sa cíti byť s milionárskym milencom na koni?! TAKTO tvrdo si kopla do exmanžela Prachařa!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová (37) sa po prevalení jej vzťahu s mediálnym magnátom a majiteľom súkromnej televízie Jaromírom Soukupom (53) stala opäť hviezdou médií. To jej azda dodalo riadnu paru, aby sa otvorene a skutočne nelichotivo vyjadrila aj k svojmu exmanželovi Jakubovi Prachařovi (38). Zrejme v sebe doteraz musela riadne dusiť skutočnosť, že ju v rámci rozvodu poriadne "ošklbal". ako tvrdí. Vyplatila ho iba pomerne nedávno. Na striedavej starostlivosti o ich spoločnú dcéru Miu (4) sa dohodnúť vedeli, horšie to bolo s delením majetku, v ich prípade išlo najmä o spoločný dom. Rozviedli sa po prieťahoch v roku 2020, ale až pred pár mesiacmi konečne došlo aj k finančnému vyrovnaniu.

​Agáta sa rozhodla, že si dom, ktorý si spoločne vybudovali s Jakubom, nechá ona a jeho časť mu vyplatí. Zrejme sa k tomu vzhľadom na jej finančné možnosti dlho nemala, a tak musela začiatkom roka podpísať dohodu o finančnom vyrovnaní, s ktorou súhlasila. "Pani Agáta Hanychová zaplatí do siedmich dní pánovi Jakubovi Prachařovi sumu 4,5 milióna Kč," uvádza sa v dohode, čo je v prepočte zhruba 18.000 eur, píše portál Extra.cz. Našťastie dokázala dať túto nemalú čiastku nakoniec nejako dohromady a svoj záväzok dodržala v stanovenom limite. "Takže som vybielila svoj účet a zaplatila aj to, čo pred manželstvom bolo moje. Tak to jednoducho je, ale konečne mám pokoj. Keby som nemala deti, tak ten dom predám, ale teraz ho aspoň môžem vymaľovať, zútulniť a navyše záhrada s bazénom je na leto pre všetkých najviac," snažila sa Hanychová uzavrieť neľahkú situáciu, v ktorej sa ocitla. 

Teraz sa Agáta usmieva z titulnej stránky časopisu Exkluziv, ktorý patrí pod Soukupove vydavateľstvo. Vo vnútri je s ňou aj rozhovor. V ňom sa posťažovala, čo je zač jej exmanžel. Prachař ju mal stáť vraj veľa peňazí. Riešiť museli aj ich spoločnú dcérku Miu (4) "Ideme pol na pol, takže si Miu berie na štrnásť dní v mesiaci. Pošle mi termíny, robí to podľa jeho nakrúcania, protože ja si tú prácu môžem prispôsobiť. V tomto sme rozumní. Ide nám o to dieťa. To, že som Jakubovi musela zaplatiť za veci, ktoré boli moje, napríklad som si svoj pozemok kupovala dvakrát, pretože som nemala silu na to sa s ním súdiť, hoci si myslím, že by som ho vyhrala, to je iná vec," nezabudla si kopnúť do exmanžela, ale pravdou je, že skutočne neznie fér, ako sa zachoval.

Agáta a Jakub mali divoké manželstvo:

​Jakubovi údajne vyplatila v rámci vyrovnania spolu až 10 miliónov korún. "Polku mi na to dala mama. Najhoršie ale pre mňa bolo vedomie, že som mu platila za pozemok, ktorý bol preukázateľne môj. Ja byť chlapom, tak by som sa na seba nemohla pozrieť do zrkadla. On s tým očividne žiť môže, tak nech sa v tých peniazoch utopí, nech ich trebárs raňajkuje. On už je mi ukradnutý," rozhorčovala sa nespokojná Agáta. Možno by sa mal k tomu vyjadriť aj Prachař, ale ten má teraz iné starosti, ako riešiť Agátu. Je už rok po uši zamilovaný do mladej herečky Sary Sandevy (24) a spolu podnikajú rôzne aktivity, vrátane dovolenky pri mori. Avšak ani Agáta nesedí doma, po surfovaní vo Francúzsku odletela súkromným lietadlom za svojím aktuálnym partnerom Jaromírom Soukupom do jeho vily v španielskej Marbelle. Ten jej na rozdiel od Jakuba veľkoryso ponúka luxus, ktorý si môže dovoliť, čo Agáte nepochybne imponuje. 

Agáta si pozornosť médií zjavne užíva:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie