Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo na to Agáta?! TOTO o ich vzťahu povedal jej nový, o 16 rokov starší kontroverzný milenec!
Zdielať na

Čo na to Agáta?! TOTO o ich vzťahu povedal jej nový, o 16 rokov starší kontroverzný milenec!

Zdroj: youtube/screenshot

Iba nedávno ohlásila Agáta Hanychová (37) rozchod so slovenským chirurgom Andrejom Nikovom, s ktorým to vyzeralo už veľmi vážne. Pre všetkých to bolo veľké prekvapenie, pretože ešte o nikom sa tak nadšene nevyjadrovala, ako o ideálnom partnerovi, ako práve o ňom. Zdalo sa, že to je konečne ten pravý.

"Myslím, že už som s hľadaním ideálneho chlapa skončila a Andreja si nechám," písala ešte nedávno. Prezradila, že s ním v jej dome už takmer od počiatku ich vzťahu aj býva a pre jeho dcérku pripravila aj malú izbičku, kde môže byť počas jej návštev. S jej dcérkou Miou sú rovesníčky a všetko sa zdalo byť ideálne. Posledné zamilované fotky s Andrejom zdieľala na Instagrame počas ich spoločnej aprílovej dovolenky na Sicílii.

Ktovie, čo také závažné sa udialo, že došlo k náhlemu rozchodu. Snáď v tom nemal nebodaj prsty mediálny magnát a majiteľ súkromnej televízie, ktorej je riaditeľom a moderátorom zároveň, Jaromír Soukup (53). Ambiciózna Agáta má už dlhodobo zálusk na serióznu prácu v televízii, nielen jej občasné projekty. Živí sa už dávnejšie ako influncerka na Instagrame, v čom sa jej aj darí. Všimol si toho aj Soukup, ktorý ju prednedávnom pozval až do dvoch jeho relácií. Bolo vidieť, že je z nej celkom paf.

Toto prezradil Soukup o jeho novom vzťahu s Agátou:

Agáta dávala zvodným afektovaním celkom jasne najavo, že má o spoluprácu s ním veľký záujem. Ostrieľaný Jaromír jej kúzlu načisto prepadol, keď sa pred ňou správal ako zamilovaný mladík, a viackrát opakoval obdivné komplimenty o jej kráse a šikovnosti. Nevedno, či si začali už predtým, ale krátko po odvysielaní relácií sa k ich vzťahu priznali oficiálne. "Áno, sme spolu. Viac to komentovať nebudem. Môžem len povedať, že som naozaj šťastná," uviedla Agáta pre Super.cz. Vzápätí prelomil mlčanie aj Jaromír Soukup. "Obsadili sme dve titulky za sebou, asi budú aj ďalšie. Zbúrali sme internety a noviny. Volalo mi snáď dvesto ľudí," oznámil v jeho VIP relácii.

Komentáre k Agátinmu vzťahu sú väčšinou nie práve lichotivé:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Som rád, že vás zaujíma môj vzťah, to svedčí o tom, že vám nie sme ľahostajní. Žiadne pikantnosti sa odo mňa ale nedozviete. Každý má právo na kúsok šťastia, vrátane mňa a Agáty," povedal priam romanticky Soukup, čím definitívne potvrdil ich vzťah. Agátina najnovšia kamarátka Ornella Koktová (29), s ktorou účinkovala na streame, kde ukázala popri klebetách pre jej sledovateľov prípravu šamrolí, spomenula, že sa jej Agáta už vtedy zverila s Jaromírom. Chcela radu, ako je to vo vzťahu so starším mužom, keďže Ornella má výrazne staršieho manžela, šesťdesiatnika. Agáta pritom ešte prednedávnom tvrdila, že by nechcela mať staršieho milenca, lebo muži "po štyridsiatke čudne smrdia". Multimilionár Soukup má na to zrejme nejakú fintu, ktorej Agáta neodolala.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie