Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sexbomba a sen mnohých mužov sa vydala! Jej srdce si získala ŽENA, boli dve krásne nevesty!
Zdielať na

Sexbomba a sen mnohých mužov sa vydala! Jej srdce si získala ŽENA, boli dve krásne nevesty!

Zdroj: Instagram/SF

Kto by si kedysi čo len pomyslel, že britská prsnatá sexbomba Samantha Fox (56), ktorá bola snom mnohých mužov a s mnohými aj randila, napokon objaví svoju lesbickú orientáciu. Speváčka hitu Touch me z roku 1986 ohromila koncom 80. rokov Európu a aj u nás viseli jej plagáty pomaly v každej chlapčenskej izbe. Doteraz vydala šesť štúdiových albumov a jej zatiaľ posledný singel vyšiel v roku 2018, no sláva jej najväčšieho hitu sa už nikdy nezopakovala. V Británii bola ale v prvom rade známa ako najfotografovanejšie pin-up dievča, ktorého nahé telo mohli obdivovať muži v mnohých časopisoch, vrátane Playboya.

V roku 2003 zrejme Samatha ale definitívne zistila, že k ženám má predsa len oveľa bližšie ako k mužom. V tom roku zverejnila svoju lásku k manažérke Myre Stratton, s ktorou žila až do roku 2015, keď vo veku 60 rokov podľahla Stratton rakovine. Po čase sa dala Samantha dokopy s nórskou mamou dvoch dospievajúcich synov, Lindou Olsen (46). Zakrátko spoznala, že je to tá pravá partnerka, s ktorou chce vstúpiť do manželstva. Zasnúbili sa na Valentína 2020 a po niekoľkých odkladoch spôsobených pandémiou došlo konečne aj k ich oficiálnemu sobášu, píše portál The Sun.

Nevesta prišla na svadobný obrad v bielom taxíku ozdobenom ružovými stuhami a kvetinovou výzdobou v tvare srdca. Na tabuľke s evidenčným číslom bolo napísané: "Sam a Linda sa berú, 18. júna 2022." Keď Samantha vystúpila z auta, zažiarila v snehobielych svadobných šatách s flitrami bez ramienok. Dlhá vlečka a závoj dodali šatám na romantike. Obula si k nim elegantné trblietavé topánky. Jej nastávajúca bola podobne dokonalo upravená a obe priam žiarili od šťastia."Sú tak zamilované," ozývalo sa z úst ich hostí.

Samantha Fox bola v čase najväčšej slávy snom mnohých mužov aj žien, pripomeňte si ju v klipe k hitu Touch Me: 

Z The Sun napočítali na sobášnom obrade spojenom so svadobnou hostinou celkovo 127 hostí. Na fotografiách je vidieť manželský pár ako krája svadobnú tortu, pripíja si pohárom šampanského, či tancuje svadobný tanec v dojemnom objatí. Spolu s hosťami oslavovali vstup do manželstva uprostred sviežej kvetinovej výzdoby s konfetami. Nechýbalo ani osem družičiek, ktoré boli oblečené v ružovom. "Sam a Linda sú spolu veľmi šťastné a chcú spolu stráviť zvyšok života. Sú do seba veľmi zamilované a chcú, aby to bolo oficiálne," prezradil ešte v marci 2020 zdroj z ich okolia. V máji tohto roku prežívala Linda svadobnú horúčku a nadšene zdieľala svoju snímku z obchodu so svadobnou módou v Stanforde. "Náš veľký deň sa blíži," napísala v príspevku na sociálnej sieti. Konečne to má zamilovaný pár už aj na papieri

Samantha si vzala za ženu partnerku Lindu po šesť rokov trvajúcom vzťahu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @samanthafoxofficial

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie