Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krampol sa na dovolenke s Patrasovou a Slováčkom dokaličil! Priznal, ako sa tam Dáda s Felixom správali!
Zdielať na

Krampol sa na dovolenke s Patrasovou a Slováčkom dokaličil! Priznal, ako sa tam Dáda s Felixom správali!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Tunis je obľúbená destinácia Jiřího Krampola (83) Bol tam aj vlani so Zuzanou Bubílkovou (70) a predtým viackrát so svojou už takmer tri roky zosnulou manželkou Haničkou (†59). No keď sa teraz vrátil z týždennej dovolenky, tvrdil, že už k moru nikdy nepôjde. Od lietadla ho viezli na vozíčku, čo bol poriadne smutný pohľad.

Vysvetlenie, našťastie, ukázalo menší problém, ako by sa mohlo zdať. "Zle som stúpil na piesku a natiahol som si nohu. Mal som pretrhnuté väzy v kolene. Od lietadla na parkovisko je to ďaleko, takže ma museli odviezť na vozíku, pretože by som tam nedošiel. Tá noha už je dobrá a celkovo sa cítim najlepšie za posledné roky," vysvetľoval ochotne herec pre portál Expres.cz.

"Začalo mi to pred rokmi na predstavení, kde mi podkopli nohu. Hlúpe je, že nemôžem hrať tenis, to ma veľmi mrzí," dodal k svojmu dlhodobému problému nešťastný Krampol. Minulý rok si prešiel v druhom polroku samými zdravotnými komplikáciami, pričom pri poslednom pobyte v nemocnici kvôli zápalu pľúc mu šlo doslova o život. Je až obdivuhodné, ako sa sa z toho dokázal pozviechať vo svojom už pokročilom veku. Do slnečného Tuniska si šiel nabrať síl možno aj na vlastný podnet spolu s partiou dobrých známych, medzi ktorými nechýbali ani Dagmar Patrasová (66) a Felix Slováček (79). "Tá partia bola bezchybná a more veľmi príjemné," pochvaľoval si Jiří.
 
Vzťah Slováčka a Patrasovej bol poznačený aférami manžela, azda najviac však jeho vzťahom s milenkou Gelemovou:

Poriadne tým prekvapil, keďže sa šírili reči o údajných problémoch Patrasovej a Slováčka počas ich pobytu. "Žiadne problémy neboli, to sú nezmysly. Dáda tam normálne fungovala, chodila k bazénu, opaľovala sa a plávala. Aj v Prahe na letisku bola normálna," rázne vyvrátil fámy. "Už sa ale bojím o nej niečo povedať, pretože som to myslel s ňou dobre a oni to otočili, že som jej nepriateľ. Poznám ju od jej 16 rokov, je to moja kamarátka. Felixa tiež, poznám ich takmer celý život. V živote by som jej neprial nič zlé," dovysvetľoval k tomu Krampol, ktorý po Dádinej nehode vystúpil pomerne ostro a Felixovi odporúčal zbaviť ju svojprávnosti. Zrejme to ale ich vzťahy nenaštrbilo.

​​"Ja som tiež čítal všetky možné správy o tom, ako sa tu všetci hádame a podobne, ale to je nezmysel. Naopak, bola tam sranda a zábava, všetci sme si to užili," odpovedal neskôr herec aj pe ŽivotvČesku.cz. "Čo sa týka Dády, tak tá bola výborná, úplne bez problému, myslím, že jej dovolenka určite prospela a odpočinula si. S Felixom boli ako dve hrdličky. A myslím, že z fotografií Dády od bazénu je celkom zjavné, že keby bola chytená, vyzerala by asi trochu inak," tvrdil ďalej. On sám sa ale už veľmi teší na dovolenku na Morave, kde má príbuzných a známych. Najmä na dobré vínečko vo vinných pivničkách. V Tunise mu veľmi nechutilo a pofrfal si aj na dlhé odbavovanie na letisku. Dovolenka na Morave spĺňa zrejme dokonale jeho predstavu o pohode.

Dáda si vraj dovolenku s Felixom užívala a po návrate sa zverila do rúk kaderníka:

Súvisiace články

Najčítanejšie