Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Patrasová a Slováček sú už doma z dovolenky! TAKTO to v skutočnosti bolo!
Zdielať na

Patrasová a Slováček sú už doma z dovolenky! TAKTO to v skutočnosti bolo!

Zdroj: ahaonline.cz

Odlet na dovolenku do Tunisu sa podarilo manželom Dagmar Patrasovej (66) a Felixovi Slováčkovi (79) utajiť, prílet už nie. Na ich prítomnosť v hotelovom rezorte v Tunise médiá upozornil istý Čech, ktorý tam bol ubytovaný spolu s priateľmi. Všimol si známu dvojicu, keď mali medzi sebou spor údajne kvôli alkoholu, ktorý si dopriavala Dáda zrejme vo väčšej miere, čo sa Felixovi nepáčilo. Hanba pre Dagmar bola na svete.

Šírili sa správy, ako Dáda naplno využíva služby all inclusive, vrátane alkoholového baru, a nemá to práve pekný efekt. Prekvapivo, Slováček ale tentokrát manželku nepotopil. "Dáda potrebuje pokoj, preto som ju sem vytiahol. A ja ju zvládnem, nebojte sa," vyjadril sa k jej údajným excesom pod vplyvom pre Expres.cz.

​Keď manželia v sobotu prileteli do Prahy, poskytli Expresu krátky spoločný rozhovor o ich dovolenke. "Skvelá dovolenka, krásny biely piesok, ani som nečakal, že to bude v Tunisku bude tak krásné, ale bolo," pochvaľoval si Felix Slováček, ktorý pôsobil oddýchnutým dojmom. Dobre a spokojne vyzerala aj Dáda Patrasová. "Bolo to pekné, plné slnka. Išli sme tam so známymi, ktorí to vymysleli," pridala svoj komentár k dovolenke aj ona. 

Najmä Dagmar ju po nešťastnej nehode s autom, keď dokonca odmietla aj dychovú skúšku a zábery ukázali, že bola výrazne pod vplyvom alkoholu, veľmi potrebovala, aby zmenila myšlienky. Felix si pritom neželal, aby šla na oslavu jeho narodenín, ba nezobral ju ani na ovolenku do Turecka, kam šiel iba s ich dvomi deťmi. Preto bolo prekvapením, že ich kamaráti pozvali s nimi na dovolenku do Tunisu. Reči o Dádinom opíjaní obaja odmietajú. "To je bohapustá lož, niekto si to vymyslel a možno za to dostal aj zaplatené. My sme bezmocní," reagovala nahnevaná Patrasová. "Samozrejmě nás to hnevá, ale čo môžeme robiť," dodal Slováček. Všetci si to vraj užívali a Dáda na fotkách v sexi bikinách vyzerala uvoľnene a v dobrej nálade, rovnako ako jej manžel. Údajne mali využiť dovolenku okrem iného aj na to, aby sa porozprávali o svojom vzťahu a utužili ho.

S tým ale Dagmar vehementne nesúhlasí. "My nemáme čo utužovať. Náš vzťah je utužený už 44 rokov," tvrdí tak trochu urazene Dáda, ktorá tiež vylúčila, že by došlo k nejakým nezhodám s manželom v Tunise. Pochválila sa, že vraj na dovolenke bol o nich veľký záujem, ako o celebrity, a chceli sa s nimi vyfotiť dokonca aj miestni. Snáď si skutočne manželia oddýchli a aspoň nejakú dobu bude doma idylka.

Opálená Dáda sa  po návrate z dovolenky vybrala rovno ku kaderníkovi:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie