Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Slováček vzal Patrasovú do Tunisu a zrejme to trpko oľutoval! TOTO prezradili svedkovia z rezortu!
Zdielať na

Slováček vzal Patrasovú do Tunisu a zrejme to trpko oľutoval! TOTO prezradili svedkovia z rezortu!

Archívna reportáž

Po dovolenke v Turecku, ktorú absolvoval hudobník Felix Slováček (79) po svojich oslavách narodenín so svojimi dvomi deťmi bez manželky, sa následne vybral opäť k moru, pre zmenu do Tunisu. Tentokrát už aj s Dagmar Patrasovou (66), ktorú poriadne zasiahla jej nedávna autonehoda presne v deň jeho narodenín, keď dokonca odmietla aj dychovú skúšku. Stal sa z toho škandál, kvôli ktorému dal dokonca minister dopravy pripraviť návrh na zmenu v dopravných predpisoch. Nebude sa už tolerovať odmietnutie dychovej kúšky. Je vážne podozrenie, že Patrasová požila alkohol pred sadnutím za volant auta.

​Nebolo by to však po prvýkrát, podobnú nehodu mala v roku 2018, keď jej namerali v dychovej skúške 2,5 promile alkoholu. Musela zaplatiť mastnú pokutu, ale vodičák jej nezobrali. Teraz sa tomu zrejme nevyhne, čo pre ňu bude pohroma aj kvôli jej práci. Teraz ju viezla na poslednú rozlúčku s Jozefom Abrhámom jej manažérka. Felix ani deti neboli doma, keďže boli práve na spoločnej dovolenke v Turecku. Možno práve tam sa dohodli, ako Dáde pomôcť. Najskôr ale treba, aby sa dala ako tak do poriadku zo šoku z nehody po psychickej stránke. Na to je dobrá zmena prostredia a dostatok slnka.

To všetko spĺňa dovolenková destinácia, kam sa vybrali. "Do Tunisu nás pozvala kamarátka Ivana Němečková, tak sme sa rozhodli letieť," prezradil Slováček pre portál Ahaonline ešte pred odletom. Možno bolo snahou všetkých dostať Dagmar do pohody a zároveň urovnať nezhody manželov, ale veľmi sa to nepodarilo. Boli ubytovaní v hoteli, kde trávilo dovolenku aj veľa českých turistov. Tí si nenechali ujsť možnosť sledovať slávny manželský pár. Videli ale nie práve lichotivé momenty a hneď sa o to podaktorí podelili aj s médiami či na sociálnych sieťach. "Pani Patrasová dosť pila a dostala sa do slovnej konfrontácie s pánom Slováčkom. Počul som, aká bola voči nemu agresívna," informoval istý mladík, ktorý je práve v hoteli ubytovaný so skupinou priateľov.

Dáda a Felix tvoria pár už dlhé roky, z ich vzťahu okrem detí vzniklo aj niekoľko hitov:

"Pán Slováček ju potom odviedol do izby a vrátil sa do baru za svojimi kamarátmi. Vyzeral dosť nahnevane," dodal ešte k dokresleniu situácie. "Dáda potrebuje pokoj, preto som ju sem vytiahol. A ja ju zvládnem, nebojte sa," zareagoval na otázku k situácii na dovolenke aj samotný Felix. Možno už konečne pochopil, že aj on má nejakú zodpovednosť za manželku a jej stav. Iste nikomu z manželov ale neprospieva miešanie sa cudzích ľudí do ich starostí. Žiaľ, s týmto si zrejme nepomôzu, keď doteraz médiám a ľuďom nechávali do ich súkromia nazerať roky.

Po rozchode s mladšou milenkou sa Felix vrátil k Dáde, avšak musí sa popasovať s jej problémom s alkoholom:

Súvisiace články

Najčítanejšie