Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sotva dovŕšila 18, začala sa obnažovať za peniaze! Jej slávny otec zúri a viní z toho exmanželku!
Zdielať na

Sotva dovŕšila 18, začala sa obnažovať za peniaze! Jej slávny otec zúri a viní z toho exmanželku!

Archívne video

Už pred pár mesiacmi začala vystrkovať rožky, teraz tomu nasadila korunu! Začiatkom minulého týždňa vyvolalo rozruch, keď 18-ročná Sami, dcéra hereckého niekdajšieho páru, Charlieho Sheena (56) a Denise Richards (53,) propagovala na Instagrame svoje nové konto na platenej sieti pre dospelých OnlyFans, ktorá necenzuruje ani šteklivý obsah. Jej príspevok mal za následok, že sa k tomu vyjadrili obaja jej rodičia, pričom búrlivák Charlie zrazu objavil svoju prudérnu stránku.

"Neschvaľujem to, ale keďže tomu nemôžem zabrániť, vyzval som ju, aby si zachovala úroveň, kreativitu a neobetovala svoju integritu," uviedol Charlie vo vyhlásení pre USWeekly.  "Teraz má 18 rokov a žije so svojou matkou. Toto sa nestalo pod mojou strechou," doplnil na vysvetlenie, pričom ešte donedávna ale Sami bývala s ním, keď pomerne škandalózne odišla od matky vyčítajúc jej, že jej nedopraje slobodu a núti ju chodiť do školy.

Jej matka Denise následne uviedla, že dcérine rozhodnutia boli mimo jej kontroly. "Sami má 18 rokov a toto rozhodnutie nebolo založené na tom, v koho dome býva. Všetko, čo môžem ako rodič urobiť, je usmerniť ju a dôverovať jej úsudku, ale ona sa rozhoduje sama," skonštatovala a nedá sa povedať nič iné, ako že má pravdu. Najstaršia dcéra kontroverzného rozvedeného páru známych hercov si však zrejme z ich vyjadrení a nesúhlasu nič nerobí. "Nezabudnite sa prihlásiť na odber, ak ste tak ešte neurobili," napísala na Twitteri. "V stredu tam budem mať nový príspevok," lákala sledovateľov na značne pikantnejšiu platformu. Zrejme má jasno, akým najjednoduchejším spôsobom môže zaujať a ľahko si zarobiť. Našťastie pre jej rodičov, nezverejnila zatiaľ nič poburujúce.

Ešte pred necelým rokom Sami verejne potupila svoju matku vo videjkách na TikToku:

​V posledných mesiacoch od svojej plnoletosti na Instagrame zdieľala svoje súkromie ako napríklad forografie z  hudobného festivalu Coachella, a pri tej príležitosti ukázala, ako si užívala spolu s priateľmi nočný žúr. Ale zas počas víkendu, keď sa oslavoval Deň matiek si Sami našla čas, aby si uctila svoju mamu. "Šťastný deň matiek! Tak veľmi ťa milujem, mami. Ani nevieš, aká som vďačná, že ťa mám vo svojom živote," vyznala sa zároveň mame z jej citov, no tak trochu tým prekvapila.

Sami touto fotkou lákala priaznivcov na platenú platformu. Mama jej v komentároch vyjadrila podporu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa sami sheen (@samisheen)

K matke má podľa všetkého Sami ale komplikovaný vztah. Odmietala dodržiavať jej pravidlá, a preto sa presťahovala k otcovi, ale podľa jeho slov u neho už nebýva. V matkinom dome s jej novým manželom Aaronom Phyphersom vraj trpela depresiami a nenávidela samu seba. Odmietala chodiť do nenávidenej školy, ktorú sa rozhodla ukončiť a odišla bývať k otcovi. Mamu zrejme dojal jej odkaz ku Dňu matiek a k jej najnovšekj aktivite je preto zhovievavá. Iste vie, že sa dejú v rámci internetových aktivít aj oveľa horšie veci. "Sami, vždy ťa budem podporovať a vždy ti budem kryť chrbát. Milujem ťa," napísala dcére verejne celkom jasný odkaz. Tolerancia exmanželky voči ich dcére sa iste niekdajšiemu veľkému burlivákovi Sheenovi nepáči. Škoda, že vo svojom živote neaplikoval aspoň trochu z čerstvo nadobudnutej lásky k morálke - mohol si ušetriť nielen kopu problémov, ale azda aj vírus HIV.

Súvisiace články

Najčítanejšie