Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tak to je poriadny šok! Celeste zmenila farbu vlasov aj zostrih, je na NEPOZNANIE!
Zdielať na

Tak to je poriadny šok! Celeste zmenila farbu vlasov aj zostrih, je na NEPOZNANIE!

Archívna reportáž

Hoci jej v žilách koluje poriadne pestrá zmeska krvi, tak nejako si Celeste Buckingham (27) slovenskí fanúšikovia privlastnili. Bodaj by aj nechceli, keď patrí medzi najúspešnejšie a najhranejšie speváčky v rádiách, a s prehľadom by mohla uspieť aj v zahraničí. Ale nielen pre talent je Celeste obľúbená, ale aj pre jej nezvyčajnú krásu korunovanú hustou hrivou tmavých kučier. No tie aktuálne zmizli!

​So svojimi poriadne pomiešanými koreňmi, vrátane iránskych, je Celeste skutočne exotickou krásavicou. Nielen znamienko nad perou, ale aj nádherné vlasy patria medzi jej poznávacie znamenia. O to väčší šok je zmena, ktorú aktuálne ukázala svetu.

Celeste sa na svojom instagramovom profile predviedla ako blondína. A nielen to. Vlasy má úplne rovné a doplnené o výraznú ofinu. Prekvapivo, táto veľká zmena rozhodne nie je márna.

Pozrite si klip k najnovšej pesničke od Celeste:

Celeste to so zmeneným imidžom veľmi sekne, hoci treba priznať, že nejaký ten rôčik jej extravagantný účes pridal. No všetci sa môžu upokojiť, s tou zmenou to nie je až také horúce. "Včera sme si pohrali a bola som na chvíľu za blondínu," napísala s označením jej kaderníka. Ten zjavne na speváčke otestoval parochňu.

Po prvotnom šoku tak zrejme prišlo na rad aj sklamanie. Podľa komentárov pod príspevkom boli totiž všetci priaznivci Celeste z jej nového účesu nadšení. No Celeste je známa svojím apelovaním na prirodzenosť a podobnej "umeliny" sa u nej v skutočnom živote fanúšikovia nedočkajú. Našťastie.

Súvisiace články

Najčítanejšie