Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulková si nedá pokoj! Opäť polonahá v celočipkovom exkluzívnom modeli!
Zdielať na

Cibulková si nedá pokoj! Opäť polonahá v celočipkovom exkluzívnom modeli!

Archívna reportáž

Uplynuli už pomaly 3 roky odvtedy, čo sa milovníčka módy, extravagancie a luxusu, Dominika Cibulková, rozhodla skončiť s profesionálnou kariérou. Jej hviezda ale rozhodne nezhasla, akurát, že už ľudí neoslovuje tenisom, ale svojím nevídaným životným štýlom.

​Koncom minulého roka Dominika vzbudila veľkú pozornosť, keď sa na istú spoločenskú udalosť v Prahe obliekla do šiat, ktoré neprajníci nazvali "sieťka na cibuľu".  Za odvážny model ju vtedy zvozili "internetoví odborníci" pod čiernu zem. Evidentne najväčší problém bol v tom, že si dovolila nemať postavu modelky. Pri dlhoročnej špičkovej športovkyni, ktorá drela tak, že väčšina ľudí si to nevie ani predstaviť, sú pritom komentáre na jej figúru priam drzosť.

Nič lepšie ale Cibulková nemohla spraviť, ako nielenže kritiku ignorovať, ale už krátko nato sa vydať do spoločnosti opäť v totálne priehľadných šatách. Vtedy už model ľudia toľko nekritizovali, no pochopiteľne, našli sa aj neprajníci.

Že Dominika rozhodne nie je priemerná v žiadnom ohľade je známa vec:

​A pre tých má Dominika odpoveď aj do tretice. Aktuálne sa vybrala do Francúzska, do krásnej vily v Provensálsku, osláviť narodeniny jej dobrý kamarátky. Všetky štyri prítomné krásky skutočne ohúrili róbami, ktoré si na oslavu zvolili. No ako to už býva, pri Cibulkovej sa musia obvykle ostatné dámy uspokojiť s tým, že nebudú za hlavné hviezdy večera.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

"Narodeninová večera pre madam Natáliu. Moje čipkované šaty sú majstrovským kúskom od Borisa Hanečku," pochválila sa Dominika a prezradila, kto stojí sa extravagantným modelom z prekrásnej čipky. Okrem trupu tak mala všetko odhalené, no nebolo to vulgárne, ale vrcholne elegantné. Dokonalý styling dotvoril jej dvorný kaderník a štylista, no treba dodať, že všetky dámy boli ako vystrihnuté z katalógu.

Súvisiace články

Najčítanejšie