Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasný odkaz! K romániku Agáty a o 16 rokov staršieho multimilionára sa vyjadrili jeho dve celebritné exmilenky!
Zdielať na

Jasný odkaz! K romániku Agáty a o 16 rokov staršieho multimilionára sa vyjadrili jeho dve celebritné exmilenky!

Zdroj: Instagram/AH

V susednom Česku sa aktuálne snáď najviac pretriasa najnovší pár zo sveta šoubiznisu. Všetkých prekvapilo, že mediálny magnát a majiteľ súkromnej televízie Jaromír Soukup (53) a známa Influencerka Agáta Hanychová (37) sa dali dokopy. Ktovie, či to nie je sčasti aj dobrý mediálny ťah na uvedenie Agáty do Soukupovej televízie, kde má ambicie získať miesto, ako jasne naznačovala v rozhovore tamojšej relácie priamo s ním. Obaja však zhodne tvrdia, že sú spolu šťastní.

​​"Každý má právo na kúsok šťastia, aj ja a Agáta," odkázal Soukup jeho divákom z obrazovky. "Áno, sme spolu. Viac to komentovať nebudem. Môžem len povedať, že som naozaj šťastná," uviedla zas Agáta. Z komentárov samoľúbeho Soukupa však jasne vidieť, že je veľmi spokojný z odozvy na jeho nový vzťah. "Obsadili sme dve titulky za sebou, asi budú aj ďalšie. Zbúrali sme internety a noviny. Volalo mi snáď dvesto ľudí," oznámil v jeho VIP relácii. "Som rád, že vás zaujíma môj vzťah, to svedčí o tom, že vám nie sme ľahostajní. Žiadne pikantnosti sa odo mňa nedozviete," doplnil na upresnenie. Je to jeho v poradí tretí vzťah so známou ženou zo šoubiznisu. Prvým bol s pôvabnou herečkou Kateřinou Brožovou (54), s ktorou tvoril pár šesť rokov. Obsadil ju v jeho televízii ako moderátorku hneď do jednej spoločenskej relácie, kde viedla rozhovory so známymi celebritami. Skončila s ním pre jej tvrdohlavosť. 

"Áno, som neposlušná. Chcela som si robiť svoje vlastné veci. Človek, ktorý nie je z branže a začne žiť s herečkou, môže mať úplne iné predstavy," zdôvodnila Kateřina koniec so Soukupom v Show Jana Krausa. Keď ju oslovili z Blesku, aby sa vyjadrila k Soukupovmu novému vzťahu s Hanychovou, odpovedala SMS správou. "Neprináleží mi komentovať niekoho súkromie. Dôležité je, by sme vňom boli všetci šťastní..." diplomaticky sa vyhla priamej odpovedi, no je sympatické, že sa k tomu postavila pozitívne, bez trpkosti. Minulý rok ju u Soukupa načas nahradila operná speváčka Tereza Mátlová (46). Zblížila sa s ním v rozhovore v jeho relácii, kde z nej nemohol spustiť oči a kvôli nemu opustila hudobného producenta Františka Janečka (77). 

Agáta svoj vzťah k šoubiznisu vyjadrila aj v klipe k piesni Gipsy:

S Janečkom pritom žila s ním 16 rokov a majú spoločnú dcéru Emily. Janeček to neprijal dobre a doteraz sa s ňou preto nezmieril, hoci vzťah po šiestich mesiacoch skončil, na nový vzťah Soukupa zareagovala už menej priateľsky ako Brožová, no tiež diplomaticky. "K veciam, ktoré sa ma netýkajú, se nevyjadrujem. To už ide mimo mňa. Ale prekvapilo ma to," povedala stroho pre Super.cz. Treba pripomenúť, že kým medzi ňou a Janečkom je vyše 30-ročná priepasť, medzi Agátou a Soukupom "len" 16, až také šokujúce to teda nie je. Azda obe dobre vedeli, prečo išli do vzťahov s výrazne staršími mužmi. 

Jaromír Soukup je celkom kontroverzná postava verejného života, rovnako ako jeho údajná nová partnerka Agáta Hanychová: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Soukup (@jaromir.soukup)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie