Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Horor seriálovej hviezdy! Hercovi zhorel byt, musel vyskočiť z okna!
Zdielať na

Horor seriálovej hviezdy! Hercovi zhorel byt, musel vyskočiť z okna!

Zdroj: youtube/screenshot

Že sa sfilmujú skutočné udalosti je bežné. Že sa ale s filmu stane skutočné udalosť, sa už deje menej často. Obzvlášť nepríjemné je to v prípade kriminálky či thrilleru, o horore ani nehovoriac. V istom zmysle horor ale zažil sympatický mladý herec, ktorého si mnohí obľúbili v trhákovom seriáli Papierový dom.

​Španielsky herec Miguel Herrán (25) zažil nedávno v súkromí šokujúcu udalosť. Podelil sa o ňu so svojimi sledovateľmi na Instagrame a naozaj to nebolo nič príjemné. V jeho dome vypukol pred pár dňami ráno požiar, práve v čase, keď ešte spal. V krátkom klipe, ktorý zverejnil v instastories, bolo počuť jeho srdcervúce zvolanie, ktoré svedčilo o jeho šoku, keď uvidel, ako oheň spálil jeho majetok na popol. "Nemôžem tomu uveriť!" vykríkol a zároveň bolo počuť hukot sirén hasičských áut. Všetko ako vystrihnuté z filmu.

Miguel zdieľal fotografie a videozáznam škôd spôsobených požiarom a bolo ho počuť vzlykať, keď posudzoval škody na dome, ktoré nakrúcal na video. Hoci hasiči požiar rýchlo zvládli, herec prezradil, že dovtedy stihol zničiť veľkú časť jeho domu v Avile, pričom sa mu prepadol strop v kuchyni a obývačke a jeho majetok doslova ležal v prachu. Spomínal, ako sa to všetko veľmi rýchlo zomlelo. "Stalo sa to, keď som spal. Zobudil som sa na zvuk horiaceho domu. Utiekol som cez okno vo svojej izbe," v krátkosti opísal minúty, ktoré rozhodovali o jeho živote. 

Miguel zverejnil toto video zo svojho domu zničeného požiarom:

Hneď ako skončila táto hrôzostrašná udalosť, Herrán si napriek zmätku našiel chvíľu aj na to, aby poslal odkaz s vyjadrením vďaky celému hasičskému tímu v Avile a verejnej bezpečnosti ich mesta, ktorí tak promptne zareagovali a uhasili divoké plamene. V súčasnosti ešte stále nie je jasné, čo bolo príčinou tohto požiaru. Tento prípad a okolnosti, ktoré viedli k požiaru, sa ešte vyšetrujú.

Miguel rád provokuje, pričom takýmito fotkami prezrádza o sebe aj niečo viac:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miguel Herrán (@miguel.g.herran)

Napriek získanej medzinárodnej sláve vďaka úspešným seriálom, v ktorých hral, sa Herránove hlavné obavy týkajú neistoty z budúcnosti. "Stále myslím na to, čo budem robiť ďalej, bez toho, aby som si užíval prítomnosť," zveril sa svojho času so svojím problémom pre španielske noviny. Predtým, ako sa stal hercom, bol vraj sebadeštruktívny, nepáčilo sa mu, aký bol, čo robil, ako sa správal k ľuďom, nehovoriac o tom, ako sa správal k sebe. Nemal záujem o školu ani o prácu, radšej trávil noci s priateľmi. To sa však zmenilo, keď stretol Daniela Guzmana, režiséra svojho debutového filmu Výmena za nič, ktorý mu v ňom ponúkol úlohu. Konečne našiel dôvod, prečo pokračovať v živote, hoci zároveň pripúšťa, že sebaláska je stavba, na ktorej stále pracuje. Nevedno, ako sa požiar v jeho dome odrazí na tejto jeho snahe.

Pripomeňte si Miguela ako Ria v Papierovom dome:

Súvisiace články

Najčítanejšie