Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Je VINNÝ! Hollywoodska hviezda má problém, súd nemal zľutovanie!
Zdielať na

Je VINNÝ! Hollywoodska hviezda má problém, súd nemal zľutovanie!

Zdroj: Instagram/CG

Oscarový herec Cuba Gooding Jr. (54) sa priznal k jednému bodu obžaloby z násilného dotýkania v roky sa vlečúcom trestnom konaní, v ktorom ho obvinili z násilia na troch rôznych ženách v rokoch 2018 až 2019 na Manhattane.

​Držiteľ Oscara z roku 1997 za herecký výkon vo vedľajšej úlohe sa v stredu priznal k jednému bodu obžaloby, konkrétne k násilnému dotýkaniu, píše portál PageSix. Jeho priznanie viny prichádza takmer tri roky po jeho zatknutí v júni 2019, keď istá žena tvrdila, že jej bez jej súhlasu stláčal prsia v istom klube neďaleko Times Square.

​O niekoľko mesiacov neskôr bol obvinený v ďalších dvoch prípadoch po tom, ako sa prihlásili ďalšie ženy, ktoré ho obvinili zo zneužívania. Nové obvinenia sa týkali násilného nevhodného dotyku ženy v istom nočnom klube a uštipnutia zadku čašníčky po sexuálne vyzývavej poznámke. Cuba Gooding Jr. sa priznal k najmiernejšiemu obvineniu v prípade sexuálneho zneužívania a vyhne sa tak väzeniu, uviedol v stredu zdroj blízky prípadu.

Pripomeňte si herca v jednej z jeho najznámejších úloh:

Herec čelil šiestim obvineniam zo sexuálneho zneužívania a násilného dotýkania, v stredu popoludní sa na manhattanskom trestnom súde priznal konkrétne k obvineniu z priestupku násilného bozkávania. Dohoda o priznaní viny, ktorá mu umožňuje pokračovať v práci, od neho tiež vyžaduje, aby sa ospravedlnil dvom ženám, ktoré ho obvinili z obchytkávania.

Cuba sa na sociálnych sieťach nejde práve pretrhnúť, no rád zverejňuje príťažlivé selfie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cuba Gooding Jr (@cubagoodingjr)

Ak splní podmienky dohody, obvinenie sa do šiestich mesiacov zníži na netrestný čin. Pôvodne mu hrozil rok za mrežami. Gooding sa pôvodne priznal k trom samostatným incidentom, no jeho súdny proces bol opakovane odročený kvôli COVID-19. Okrem tohto trestného prípadu je Gooding v občianskoprávnom konaní obvinený z toho, že v roku 2013 dvakrát znásilnil ženu v hotelovej izbe v New Yorku. Právnik hollywoodskeho herca toto obvinenie dôrazne odmieta.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie