Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brad Pitt a jeho slávna exsnúbenica Gwyneth Paltrow po 25 rokoch spolu! TOTO si ale neodpustila!
Zdielať na

Brad Pitt a jeho slávna exsnúbenica Gwyneth Paltrow po 25 rokoch spolu! TOTO si ale neodpustila!

Zdroj: youtube/screenshot

Ako sa ukazuje posledné roky, hollywoodska filmová hviezda Gwyneth Paltrow (49) je aj dobrou obchodníčkou. Jej firma predáva aj vône s arómou jej orgazmu, vagíny a iné podobné vychytávky, a má s tým úspech. Najnovšie ju zaujali kašmírové modely, ktoré propaguje jej bývalý slávny snúbenec Brad Pitt (58), ktorý sa zaoberá hlavne vinárstvom a predajom jeho oceňovaných ružových vín. Teraz sa začal angažovať v rámci jeho novej kašmírovej značky. Aj keď mali v minulosti s Gwynett nemilé skúsenosti, kvôli ktorým sa rozišli, po čase sa stali dobrými priateľmi. O ich milostnej minulosti si vedia schuti zažartovať, ako ukázali v spoločnom rozhovore, ktorý zverejnila Platrow na svojej lifestylovej stránke Goop.

​Bývalý pár mal teraz dôvod na stretnutie, aby sa mohol porozprávať o prednostiach oblečenia z kašmíru a vzniku novej značky oblečenia z tohto na dotyk príjemného materiálu. Počas toho si v rozhovore pre Goop zaspomínali  na svoje spoločné chvíle dvadsaťpäť rokov od ich rozchodu v roku 1997. O šesť rokov nato sa herečka vydala za frontmana skupiny Coldplay Chrisa Martina, s ktorým má deti Apple (18) a Mosesa (16). Rozviedli sa v roku 2014 a o štyri roky neskôr sa vydala za producenta a režiséra Brada Falchuka (51). V rozhovore spomenula Gwyneth aj svojho otca Brucea Paltrowa (†58), ktorého milovala a dobrý vzťah s ním mal aj Brad. "Nikdy nezabudnem, keď sme boli zasnúbení a on za mnou jedného dňa prišiel, mal oči plné sĺz a povedal: 'Vieš, nikdy som si poriadne neuvedomil, čo znamená, keď sa hovorí, že získavaš syna'," spomínal s dojatím hviezdny krásavec. Práve nádejný svokor vraj vzbudil jeho záujem o kašmír.

Brad ho neprestal mať rád, aj keď sa s Gwyneth napokon nezobrali. "Jednou z mnohých vecí, ktoré som na Bruceovi miloval - pretože na mňa mal naozaj hlboký vplyv a je to človek, na ktorého stále myslím - bolo, že naozaj podporoval váš hlas, vašu nezávislosť. Vytýčil vám cestu k tomu, aby ste boli tým, kým ste. A myslím si, že to je pre rodičovstvo veľmi dôležité. Aby dieťa mohlo slobodne zistiť, kto je a čo má rado a čo nie. Boli ste takí slobodní pri svojich rozhovoroch. A svinsky vtipní. A inteligentní," zahŕňal Pitt expriateľku a jej otca komplimentmi.  Kvôli tomuto všetkému ho mal dôvod milovať aj po rozchode s jeho dcérou, ako sama skonštatovala s dojatím. 
Gwyneth a Brad v časoch ich prekvitajúcej lásky prichytení na koncerte:

"Áno, presne tak. Ach jaj, všetko sa vždy vyrieši, však?" spýtal sa jej Pitt. "Áno, vyrieši. Nakoniec som si našla toho pravého Brada, ktorého som si mala vziať. Len mi to trvalo 20 rokov," neodpustila si Gwyneth tak trochu sarkastickú odpoveď. "A je krásne, že ťa mám teraz za priateľku. A ja ťa milujem," vyznal sa jej Pitt. Gwyneth mu kompliment opätovala. Brad má podobne pekný vzťah aj s exmanželkou Jennifer Aniston. Na rozdiel od jeho exmanželky Angeliny Jolie (47) sa obe dokázali preniesť nad ich nezhody a sklamanie vo vzťahu a teraz dokážu byť priatelia, aj keď má každý z nich už dávno vlastný život. 
Brad a Gwyneth spolu zažiarili v mega úspešnom thrilleri Sedem:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie