Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Večne problémová herečka sa vydala! Nájde po boku TOHTO muža konečne pohodu?
Zdielať na

Večne problémová herečka sa vydala! Nájde po boku TOHTO muža konečne pohodu?

Zdroj: instagram/LL

Už od roku 2014 žije kontroverzná filmová hviezda Lindsay Lohan (36) mimo Los Angeles a Hollywood a zmena prostredia jej veľmi prospela. Za miesto pre život si vybrala Dubaj, kde je spokojná a cíti sa slobodnejšie bez neustáleho prenasledovania paparazzmi, čo je tam dokonca nelegálne. A našla tam aj lásku.

"Až keď som sa presťahovala do Dubaja, začala som si skutočne vážiť čas, ktorý venujem sama sebe," zverila sa Lindsay svojho času. "Naozaj som zistila, že mám súkromný život a môžem si nájsť čas len pre seba. Rozhodla som sa tam zostať, pretože som sa naozaj naučila vážiť si to, čo je to ísť, robiť svoju prácu a potom odísť a žiť normálny život," dodala o zásadnej zmene, ktorá v Hollywoode neexistuje.

V Dubaji sa jej podarilo stretnúť sympatického mladého bankára Badera S. Shammasa (35), s ktorým sa vlani v novembri zasnúbila. So Shammasom tvorí herečka zamilovaný pár už takmer tri roky a keď ju požiadal o ruku, nadšene súhlasila. "Moja láska. Môj život. Moja rodina. Moja budúcnosť," napísala Lohan na sociálnych sieťach k fotografiám z oznámenia zásnub. Na snubnom prsteni pre ňu tento mladý bankár pochádzajúci z Kuvajtu, ktorý sa vždy rád zdržiava v prítomnosti celebrít, rozhodne nešetril, jeho cena sa odhaduje na neuveriteľných 250 000 dolárov. Na sociálnej sieti Lindsay zdieľala fotografiu dvojposchodovej torty, na ktorej bol ozdobný zásnubný prsteň v škatuľke s nápisom: "On sa opýtal, ona povedala áno."

Pripomeňte si Lyndsaine najslávnejšie filmy:

A neprešiel ani rok a už má táto hollywoodska herečka aj po tajnej svadbe. Ona sama to zverejnila pár hodín potom, v deň jej narodenín 2. júla, v príspevku na Instagrame, ktorý adresovala svojim takmer 11 miliónom sledovateľov a Shammasa nazvala manželom. "Som najšťastnejšia žena na svete. Našiel si ma a vedel si, že chcem nájsť šťastie a láskavosť zároveň. Som ohromená, že si môj manžel," pripísala k fotografii, na ktorej sa spolu s ním šťastne usmieva. "Môj život a moje všetko. Každá žena by sa tak mala cítiť každý deň," dodala zaľúbene. Medzi inými jej zagratulovala aj Paris Hilton (41), s ktorou kedysi vymetali každú celebritnú párty. Na správnych mužov nemala Lindsay dovtedy, kým nestretla Badera, šťastie.

Takto predstavila svetu svojho manžela:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Potvrdil to aj jej otec Michael Lohan (62) pre PageSix. "Nie je to hollywoodsky typ, jeho fotky v novinách neuvidíte.To bol jeden z problémov Lindsay," tvrdil s pripomienkou, aké ťažké to bulvárom neustálne prenasledovaná Lindsay mala. "Všetci sú spokojní. Keď sa stretli, Lindsay sa postavila na nohy. Žije s ním šťastný a zdravý život. V jej očiach vidíte, ako veľmi sa milujú. Nikdy som nevidel Lindsay takú zamilovanú. Jediné, čo ma zaujíma je to, že je to normálny chlap. Viem, že Lindsay chce deti. Je úžasná s deťmi," zdôveril sa otec herečky. "Znovu rozbieha svoju kariéru a keď stlačíte tlačidlo reštartu, chcete mať pri sebe v živote dobrého človeka," dodal spokojne novopečený svokor. Lindsay nedávno nakrútila prázdninový film pre Netflix a chystá sa vraj oznámiť aj ďalšie nové herecké projekty. No ktovie, či najskôr neuprednostní tehotenstvo.

Súvisiace články

Najčítanejšie