Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba s Vémolom je už na spadnutie! Ceterová prezradila detaily z príprav na veľký deň!
Zdielať na

Svadba s Vémolom je už na spadnutie! Ceterová prezradila detaily z príprav na veľký deň!

Archívna reportáž

Hoci sa už dlhú dobu vie o plánovanej svadbe Lely Ceterovej (33) a jej snúbenca Karlosa Vémolu (37), doteraz sa o nej veľmi verejne nezmieňovali. Síce načrtli čosi o veľkolepých plánoch, no väčšie detaily ostávali utajené. Až teraz sa Lela trošku rozrozprávala.

Asi najviac všetci čakajú na to, ako budú vyzerať šaty tejto playmate, ktorá na sebe veľa látky neznesie. "Šaty už mám pripravené," pochválila sa. Mali by to byť tie isté, ktoré mala mať aj pred rokom, keď svadbu po zvážení zdravotného stavu oboch odložili. "Keď som tie šaty uvidela, rozplakala som sa dojatím. Sú presne také, aké som si vždy priala. Myslím, že každá žena má tie svoje vysnívané, v ktorých sa chce prejsť vo svoj veľký deň," povedala budúca nevesta pre ŽivotvČesku.cz. Vémola vraj trval na tom, aby to boli veľké šaty s obrovským výstrihom, čo sa nepochybne aj splní. ​​Odvtedy, čo sa snúbenci rozhodli svadbu odložiť o rok, Lela už druhýkrát porodila a Karlosovi sa operované zranené rameno zahojilo a stihol už aj triumfovať. Dokonca úspešne prekonali aj vážnu krízu vo vzťahu, kedy hrozil aj ich definitívny rozchod. Možno to ale napokon ešte utužilo ich vzťah. Možno urobili dobre, že svadbu vlani zrušili, aby si mali čas všetko ujasniť.

"Vtedy sme si povedali, že si to nebudeme komplikovať a radšej svadbu o rok odložíme. Momentálne sú prípravy v plnom prúde, stará sa o nás svadobná agentúra, s ktorou sme mali veľa, veľa schôdzok. Som za to rada, pretože ja a Karlos toho máme veľa, a tak máme aspoň o niečo menej stresu," vysvetľovala známa influencerka. Pre zápasníka MMA je vraj dôležité, aby tam boli štyri levy, labute aj kolotoč, ako v cirkuse. "Keby som to nechal na Lelu, žiadna svadba by nebola. Som muž činu a musím všetko zariadiť. Ak sa to má stať raz za život, a to sa stane, chcem, aby to bolo veľké. Musia tam byť labute, kolotoče, levy a ďalšie veci. A Lela by to nedokázala zariadiť," tvrdí Karlos, čím svojej nastávajúcej skutočne nelichotí.

Karlos má rád extravaganciu a okázalý štýl, takto oslávil narodeniny pred rokom: 

Zásluhy mu Lela rozhodne neupiera. "Musím ale pochváliť Karlosa, pretože veľa nápadov, ako a čo by šlo urobiť na svadbe, prišlo od neho. On je jednoduch taký, rád pripravuje všetko možné aj pre deti a pre mňa, je rád extravagantný. Želáme si, aby svadba bola naozaj podľa našich snov a aby to bol pre všetkých nezabudnuteľný deň," zverila sa a dodala, že svoj veľký deň plánuje pár stráviť hlavne s rodinou, priateľmi a ďalšími blízkymi. Budúca nevesta prezradila Expresu už pred časom aj dátum plánovanej svadby. "Zoberieme sa 28. júla, je to náš magický dátum," potvrdila rovnaký termín, ako vlani, čo sa dalo aj očakávať. V tento deň mali pred pár rokmi aj prvé rande a presne na tom mieste sa svadba mala pôvodne aj konať. No vzhľadom na pozvaných zhruba 300 hostí miesto napokon zmenili. Vémola naznačil, že by to mohlo byť na lodi a tiež dodal, že bude prekvapením, kto ich bude oddávať. Ostáva už len všetko doladiť, aby mohli ohúriť, ako to majú radi.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie