Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ukázal charakter! Keď má Dáda problémy, Slováček ujde žúrovať s mladou blondínkou!
Zdielať na

Ukázal charakter! Keď má Dáda problémy, Slováček ujde žúrovať s mladou blondínkou!

Archívna reportáž

Poriadne nepríjemný týždeň majú za sebou manželia Dagmar Patrasová a Felix Slováček. No treba dodať, že to zavinila práve herečka, keď podľa všetkého sadla za volant pod vplyvom alkoholu a nabúrala. Hoci sa, našťastie, nikomu nič nestalo, je z to horúca téma. No ak by niekto čakal, že Felix svoju manželku podporí, mýli sa. Od začiatku celkom jasne povedal, že on s tým nič nemá, jeho manželka opäť pije a "nechce s ňou mať už nič spoločné".

​Manžel Dagmar Patrasovej (66), Felix Slováček (79) je vo svojom živle. Miluje oslavy a spoločnosť, čoho sa mu tento týždeň dostáva plným priehrštím. "Začal som oslavovať v pondelok a skončím až túto nedeľu na Jazde kráľov vo Vlčnove," zveril sa portálu ŽivotvČesku.cz, akoby sa ho pondelňajšia nešťastná nehoda manželky ani netýkala. "Ja mám strašne veľa energie," vychvaľuje sa hudobník, ktorý bude na budúci rok oslavovať úctyhodnych osemdesiat. Je však stále mimoriadne aktívny ako pracovne, tak aj spoločensky. A trúfa si aj na flirty s mladými ženami. Aj tento týždeň sa okolo neho na oslavách pár krútilo. Jednou z nich bola aj blondínka Michaela Dragounová, rozhlasová aj televízna moderátorka.

Jej prítomnosť si počas večera záletný Felix náležite užíval. "To bola Míša, je to profesionálna moderátorka. Mal som ju na akcii už pred mesiacom, keď som krstil svoje nové CD Nádherná láska. Je skvelá, hrozne jej to ide, vie to," rozplýval sa hudobník nad mladou kráskou. "V prítomnosti priateľov mi bolo veľmi dobre, naozaj som si to užil," povedal o svojich oslavách, na ktoré mu prišli zablahoželať aj jeho starí známi ako Jiřina Bohdalová (91), Karel Vágner (80), Milan Drobný (77), Jiří Krampol (83), či František Janeček (77). Len jeho manželka Dagmar a dcéra Anička chýbali. O prítomnosť manželky nestál a dcéru zas zasiahla jej nehoda a najmä následné internetové hejty ľudí. "Dôvodom je vec, ktorá ma logicky zasiahla, pretože rodičom šlo o zdravie," vyjadrila sa.

Pripomeňte si manželov, keď im to ešte dokonalo ladilo:

Anička je na rodičov mimoriadne citlivá a trápi ju, čo vyvádzajú. Chtiac- nechtiac je toho súčasťou, aj teraz sa našli hejteri, ktorí jej len pre jednu fotku s úsmevom priali dokonca aj smrť. "Z jednej fotky, kde sa usmievam, vznikajú správy o tom, aká som príšera a ako stojím ako človek celá za hovno. Neviete absolútne nič o tom, čo kto z nás prežíva, ako to všetko riešime, alebo vôbec ako dlho už sa o niečo snažíme," smutne konštatovala dcéra nevyspytateľných rodičov. Anička by spolu s bratom chcela mame pomôcť, ale nedarí sa im to. Možno by mali vstupovať viac do svedomia aj ich otcovi, ktorý si život zrejme chce iba užívať a na manželku už roky zjavne nedbá.

​V skutočnosti ale tým pádom ani na deti, keďže sa ich dianie okolo rodičov iste dotýka. Aj názory na Dagmar pritom mení, ako sa mu kedy páči. Ešte minulý mesiac pre Blesk tvrdil: "Dáda je naozaj skvelá a stará sa. V súčasnosti máme veľmi príjemný vzťah. Myslím si, že je určite loajálna, pretože keby nebola, tak by nevydržala a nečakala by na mňa. A urobila dobre. A ja som urobil tiež dobre, že som sa vrátil." Po krátkom čase už ale začal s osvedčeným obviňovaním manželky z alkoholizmu a po nehode ju celkom odvrhol. Svoju vinu vôbec nepripúšťa. "S Dádou už nechcem nič mať, nechcem s ňou tráviť čas ani doma," povedal saxofonista pre Blesk a radšej sa vytešoval zo spoločnosti blonďatej, výrazne mladšej Michaely, ktorú berie ako garde do spoločnosti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie