Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bagárovej dcérka oslávila 2 roky! Monika TÝMTO dojala všetkých, no všetci čakali na Muradova!
Zdielať na

Bagárovej dcérka oslávila 2 roky! Monika TÝMTO dojala všetkých, no všetci čakali na Muradova!

Archívna reportáž

Tak, ako minulý rok, aj tentokrát pripavila Monika Bagárová (27) pre svoju dcérku parádnu narodeninovú oslavu. Zúčastnili sa jej všetci najbližší, a všetci čakali, či sa po dlhšom odlúčení na oslave ukáže aj otecko Makhmuda Muradova (32). Ten bol opäť v Uzbekistane kvôli jeho pracovným povinnostiam.

​Na dcérkine narodeniny Mach nezabudol a vyznal sa z lásky k nej na Instagrame: "Dnes má moja dcéra druhé narodeniny. Som nesmierne vďačný pánu Bohu za takýto zázrak, láske môjho života. Už len podľa jej vzhľadu som si uvedomil, ako veľmi môžete milovať. Teraz mám vo svojom živote jasný cieľ: urobiť všetko pre to, aby bola moja princezná šťastná a pyšná na mňa. Všetko najlepšie k narodeninám, moje malé šťastie." No nielen to - hoci v deň narodenín bol ešte v Uzbekistane, na víkendovú veľkolepú oslavu napokon prišiel, a tak bola rodinka kompletná.

Ani minulý rok na jej oslavách zápasník MMA nechýbal, hoci prišiel na poslednú chvíľu. Od februára bol v rodnom Uzbekistane, kvôli dcérke prišiel nakrátko domov, ale potom sa tam vrátil a do konca roka sa v Prahe zjavil už len nakrátko. Monika sa preto rozhodla vzťah ukončiť, ale zakrátko po rozchode ich osud opäť spojil. Muradov sa totiž musel vrátiť do Prahy kvôli tréningom na dôležitý zápas v zahraničí, pričom sa ale zranil a zápas sa musel zrušiť. Počas rekonvalescencie ho prišla navštíviť s dcérkou aj Monika a asi nebolo treba veľa, aby sa dali opäť dokopy.

Monika k terajším druhým narodeninám dcérky pripravila nevšedný darček. V piatok ráno zverejnila novú pieseň s názvom Vysnívaná, ktorá je dokonalým vyznaním lásky k Ruminke. "Strácam dych, keď cítim puto, čo je v nás. Teraz už dobre viem, že žiť zmysel má," spieva mladá mamička v piesni. "Ver, že v pláne mám teraz všetok čas tebe dať, už nemusím viac si priať, riešiť, kto má ma rád. Si jediná, moja vysnená, bezpodmienečná láska. V mojom náručí chránim srdce tvoje, ty nikdy nemusíš sa báť. Vďaka tebe môžem povedať, aké je dve srdcia mať," odkazuje svojej dcérke pri príležitosti jej narodenín. Okrem piesne iste dostala malá Rumia, ktorá má toto nevšedné meno po babičke Makhmuda, plno iných darčekov, no dar od mamy má na rozdiel od nich na celý život.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

No Monika nechce zanedbávať ani svojich fanúšikov, ktorí sa tešia na jej nové piesne a koncerty, kde ju môžu počuť a vidieť naživo. Monika je ale v tomto smere rozvážna, do ničoho sa nehrnie bezhlavo a na prvom mieste je rozhodne Ruminka. V najnovšej piesni spojila obe - krásny dar pre dcérku, ale aj pre jej priaznivcov. Predovšetkým ženy - matky sú skladbou dojaté k slzám, ako je zrejmé aj z komentárov, a na Youtube už zaznamenáva veľmi slušný úspech.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Súvisiace články

Najčítanejšie