Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Brzobohatého nová frajerka to povedala jasne! Založenie rodiny na obzore!
Zdielať na

Brzobohatého nová frajerka to povedala jasne! Založenie rodiny na obzore!

Archívna reportáž

Po týždňoch, ba až mesiacoch utajovania či skôr zahmlievania vzťahu Ondřeja Gregor Brzobohatého (39) a Daniely Písařovicovej (43) konečne prišlo jasné priznanie z jej úst: "Áno, sme spolu...". O ich vzťahu sa začali viesť polemiky už nejaký čas a exmanželka Ondřeja Táňa Kuchařová (34) sa nad tým rozhorčovala. "Dozvedela som sa to nedávno. Tiež to, že ich vzťah trvá už asi pol roka a začal ešte počas nášho manželstva," uviedla táto Miss World 2005 s dodatkom, že to len potvrdzuje jej vyjadrenie, že je Ondřej patologický klamár. Zároveň pred ním varovala aj jeho ďalšie partnerky. Daniela ale zrejme Brzobohatému verí.

​Samozrejme, už aj vzhľadom na jej vek, všetkých zaujíma, či sa s ním chystá mať čoskoro dieťa. Už v minulosti sa netajila tým, že po deťoch túži. "Ten pocit zostáva, ale rozhodne nie je nijako umocnený. Je to tak, že by som rada mala deti, aj keď to nezodpovedá číslu za mojím menom. A to sa nemení," priznala sympatická Daniela pre Expres.cz"Život bez dieťaťa by bol prázdny," skonštatovala a z jej slov cítiť, že to myslí vážne. So založením vlastnej rodiny sa ale vraj až tak neponáhľa, hoci nie je jasné, na čo chce ešte čakať. Pokiaľ je pravda, že sa Ondřej chystal spolu s Kuchařovou rozšíriť rodinu vlani po obnovení ich manželského sľubu, nemala by Daniela váhať a túto úlohu po Kuchařovej rýchlo prebrať, kým nebude neskoro.

Možno si chce ale počkať, kým nebudú s Ondřejom tvoriť stabilný pár, až potom si trúfne na založenie rodiny. "Nič tomu nebráni. Uvidíme. Samozrejme, že sa tejto myšlienky na potomka nevzdávam. Moja sestra má dve deti a ja to s ňou veľmi prežívam a sama si ich užívam. K deťom mám veľmi kladný vzťah, ale niekedy sú okolnosti také, že sa želania a túžby nesplnia hneď a príde to možno až časom. Takže áno, chcem dieťa alebo deti a kedy? To nechám na prírodu," uviedla moderátorka v rozhovore. Iste si uvedomuje, že nie vždy je tak jednoduché dieťa napriek želaniu počať a donosiť. 

Ondřej je medzi ženami obľúbený a žiadaný muž, azda aj to prispelo už k jeho druhému rozvodu. Otázne je, či skúsi povestné šťastie do tretice:

​Milenecký pár je vraj teraz veľmi pracovne vyťažený, a aj preto akútne potomstvo nerieši. "Nechajme to na budúcnosť. Obaja máme teraz nabité kalendáre pracovnými povinnosťami, takže aj letná dovolenka je otázna," uvažuje Daniela skôr nad spoločnou dovolenkou s Ondřejom Brzobohatým. No priamej odpovedi, či je to v jej očiach budúci otec jej detí, sa vyhla. "To je osobná rovina. Ja som sa nikdy veľmi o súkromí nebavila. Či je to partner na založenie rodiny, či nie, to si s dovolením nechám pre seba," uzavrela debatu, no kdesi medzi riadkami sa z toho dá prečítať, že by vzťah s Ondřejom mohol smerovať k rodičovstvu.

Daniela by sa aj po 40tke stala rada jedného dňa mamou, k rodičovstvu však pristupuje zodpovedne: 

Súvisiace články

Najčítanejšie