Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca smrť hviezdneho herca! Práve nakrúcal film, jeho skon je absolútne nečakaný!
Zdielať na

Šokujúca smrť hviezdneho herca! Práve nakrúcal film, jeho skon je absolútne nečakaný!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Svetová kinematografia prišla o hviezdu prvej kategórie. Skvelý herec charakteristický najmä negatívnymi rolami zloduchov či psychopatov odišiel na druhý svet absolútne nečakane. Podľa predbežných správ nemal žiadne zdravotné problémy, bol práve uprostred nakrúcania filmu.

​Americký herec Ray Liotta zomrel, potvrdil vo štvrtok jeho zástupca pre Hollywood Reporter. Mal len 67 rokov. Hviezda filmu Mafiáni, ale aj Hannibal, Kokaín, Identita či z novších Manželská identita, alebo komédia Hubbieho Halloween, zomrela v spánku v Dominikánskej republike, kde práve nakrúcal nový film s názvom Nebezpečné vody.

Prečo náhle zomrel zatiaľ nie je jasné, odpoveď poskytne až pitva. No predbežne vylúčili podozrenie, že by v prípade hercovej šokujúcej smrti išlo o trestný čin. Pre svet filmu ide o veľkú stratu kvalitného herca a charizmatickej osobnosti.

Liotta dokázal byť aj v hraní smiechu nezabudnuteľný:

Napriek svojej záľube v negatívnych postavách Liotta povedal, že nie je žiadny drsňák. "Nechodím po svete a nemlátím ľudí. Nikdy som sa nepobil. Vyhýbam sa tomu za každú cenu," povedal herec pred rokmi. "Musel som prežiť obdobie, keď sa veci vyvíjali skôr smerom nadol než nahor. Určite som mal v kariére lepšie aj horšie chvíle. Som však nesmierne vytrvalý a súťaživý, keď som sa jednoducho chcel opäť dostať na určité miesto," povedal herec a skutočne sa mu podarilo získať ešte mnohé dobré úlohy. Rodák z Unionu v New Jersey úspešne  nadviazal na svoju najikonickejšiu úlohu, keď si zahral Henryho Hilla vo filme Martina Scorseseho Mafiáni (1990) po boku Roberta De Nira a Joea Pesciho.

Ray Liotta so snúbenicou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ray Liotta (@rayliotta)

Liottu prežila jeho 23-ročná dcéra Karsen a snúbenica Jacy Nittolo, ktorá s ním bola počas natáčania. Liotta a Nittolo sa zasnúbili okolo Vianoc 2020 a novinku oznámili na sociálnych sieťach. "Vianočné želania sa naozaj plnia. Požiadal som lásku svojho života o ruku a vďaka Bohu povedala áno!" napísal vtedy k fotografii, na ktorej Nittolo ukazovala svoj zásnubný prsteň. Herec bol predtým v rokoch 1997 až 2004 ženatý s herečkou Michelle Grace, s ňou má dcéru Karsen. S Nittolo mal štyri nevlastné deti z jej predchádzajúceho manželstva.

Pre ženu

Najčítanejšie