Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
To je splnený sen! Dominika zabezpečila Jakubkovi hneď dve mega prekvapenia!
Zdielať na

To je splnený sen! Dominika zabezpečila Jakubkovi hneď dve mega prekvapenia!

Archívna reportáž

Tento rok oslávi Jakubko Navara 14. júna druhé narodeniny. Ešte si neuvedomuje, aké šťastie má, že sa narodil práve svojim rodičom. Tí mu dajú nielen všetku lásku sveta, ale môžu mu dopriať aj doslova na čo si zmyslí. A to ani nemusí mať žiadny sviatok, aby ho čakalo mega prekvapenie.

​V uplynulé krásne slnečné dni sa rozhodla Dominika aspoň na chvíľu "vypadnúť" z Bratislavy aj so svojím manželom Michalom a synčekom Jakubkom. Najjednoduchšie je sadnúť do auta smer Záhorie a už zakrátko sú v krásnej dedinke Plavecké Podhradie, kde má Dominika luxusnú chalupu. 

Tam má Dominika skutočne všetko, čo k dokonalému oddychu potrebuje, vrátane bazénu, štýlovej pergoly, luxusne zariadeného interiéru a prírodu na dotyk. No už aj Jakubko tam má čosi, o čom snívajú asi všetky deti - vlastný parádny domček "na stračej nôžke". 

Pre Jakubka sa Dominika vzdala aj vrcholovej kariéry:

​Ten Jakubkov síce stojí na štyroch nohách, zato je pod ním ukryté pieskovisko a aj interiér poskytuje chlapčekovi kopu zábavy - ako vo videjku v instastories Dominika zdieľala, s hračkárskou pílkou sa ho pokúšal ešte vylepšovať.

Instagram/DC

​No domček zjavne nie je jediné prekvapenie, ktoré Jakubka na chalupe čakalo. Rodičia mu kúpili jeho prvé fáro a to rovno parádny džíp za zhruba štyri stovky. Jakubko bol nadšený, keď sa poriadne rozbehol. Jeho vtipný otec ho vyzval, aby ukázal, ako bude z auta žmurkať na kočky. Chlapček rozkošne žmurkol obomi očami a je viac, než isté, že na to žmurknutie dostane skutočne každú, nielen svoju milujúcu mamu. 

Instagram/DC

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie