Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zúfalá dcéra Patrasovej a Slováčka! Pre TOTO Aničke prajú smrť!
Zdielať na

Zúfalá dcéra Patrasovej a Slováčka! Pre TOTO Aničke prajú smrť!

Zdroj: Instagram/AS

V rodine manželov herečky Dagmar Patrasovej (66) a hudobníka Felixa Slováčika prežívajú ťažké chvíle. Na vine je nešťastná nehoda Dagmar, ktorá sa po príchode polície na jej miesto odmietla podrobiť dychovej skúške a ako sa neskôr ukázalo, nepredložila ani vodičský preukaz. Okolnosti pred aj po nehode sú stále nejasné a vyšetrujú ich policajní experti. Isté je, že bez trestu herečka nevyviazne. Takmer s istotou príde o vodičák a dostane aj pokutu.

​To bude Patrasovú iste veľmi bolieť, ale ešte horšie je, že si zrejme už nadobro zničila povesť a zarmútila rodinu. Najnešťastnejšia je z toho asi jej dcéra Anička (26). Je možno až priveľmi citlivá a dlhoročné problémy vo vzťahu rodičov sa podpísali aj na jej zdraví. Dostala rakovinu prsníku a aj po jej vyliečení musí byť neustále pod kontrolou lekárov. Akoby si jej rodičia nechceli z toho zobrať poučenie a vo svojom nevhodnom správaní, ktoré bolo a je neustále prepierané, pokračujú ďalej. Koncom decembra, po roztržke s milenkou sa síce Felix vrátil k manželke, ale netrvalo dlho a už je zas zle. Ktovie prečo po krátkej prestávke začala Dagmar zas piť, čo bol jej dlhoročný problém a zrejme k tomu značne prispela aj manželova nevera. Ona sama si alkoholizmus, ako asi väčšina alkoholikov, ale nepripúšťa. Raz sa to ale muselo nejako vyhrotiť a ten moment práve nastal. 

Skutočne nechutné útoky ale práve zažíva ich dcéra, speváčka Anička. Išla po skúške s kapelou so svojím kolegom po ulici a veselo sa usmievala, netušiac nič o maminej nehode. Odfotil ju pritom nejaký fotograf a snímka sa objavila v médiách. To vyvolalo nevôľu verejnosti. Viaceré osoby ju zahrnuli odkazmi, že je necitlivá, keď sa tak bezstarostne usmieva, a niektorí mentálni zúfalci jej dokonca priali smrť. "Asi áno. Asi som na tú rakovinu mala naozaj zomrieť. Ako mi mnohí z vás napísali," napísala Anička na sociálnej sieti. " Z jednej fotky, kde sa usmievam, vznikajú správy o tom, aká som príšera a ako stojím ako človek celá za hovno. Neviete absolútne nič o tom, čo kto z nás prežíva, ako to všetko riešime, alebo vôbec ako dlho už sa o niečo snažíme," smutne konštatovala dcéra nevyspytateľných rodičov. Anička by spolu s bratom chcela mame nejako pomôcť, ale nedarí sa to.

Vypočujte si pieseň Slunečnice, ktorú Anička naspievala spolu s kolegyňou Martou Jandovou:

Toto všetko zrejme spôsobilo, že sa Anička na počudovanie mnohých nezúčastnila otcovej oslavy narodenín deň po maminej nehode. Niekoľko hodín pred touto nešťastnou udalosťou sa na Instagrame pochválila novým účesom ešte netušiac, čo sa udeje. "Zistila som to, keď som išla po 15. hodine popriať otcovi k narodeninám," odpovedala smutne charizmatická speváčka a herečka na otázku redakcie ŽivotvČesku.cz. Nielenže neprišla na oslavu narodenín otca, ale zrušila aj premiéru svojho nového videoklipu s názvom Dálky. "Dôvodom je vec, ktorá ma logicky zasiahla, pretože rodičom šlo o zdravie," vysvetlila nešťastná Anička. "Nové vlasy som si nechala urobiť v pondelok ráno pri príležitosti otcových narodenín," prezradila, keďže sa chystala na oslavu. Inak sa už dlhodobo k záležitostiam súviacich s rodičmi vyjadrovať odmieta a robí dobre. Aj tak by si neprajníci vždy našli niečo, čo by sa im nepáčilo.

Nič netušiaca Anička sa tešila z nového účesu, kým sa jej rodičia spamätávali z autonehody. Nič vážne sa však našťastie nestalo: 

Súvisiace články

Najčítanejšie